Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 104> |
Korisnik | |
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontesa super,nadam se da će biti još puno slika.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ma vidi ti to! Par dana sunce i sve cvjeta! Bravo kontesa. Posebno mi je draga slika šume pune šafrana!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Prekrasno! Sretnici! Mi smo se jedva izvukli ispod snijega, leda i umjesto da nam zasja sunce, kod nas je kiša, kiša, kiša...
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Ovaj tepih od šafrana je pravo bogatstvo
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
danas sam uspjela uhvatiti per gradskih cvijetića..pod gradskim mislim na onaj dio pred zgradom na kojem je prije raslo neko grdo grmlje pa smo to makli i sad sadimo ipak nešto ljepše
![]() jaglaci koji su prijašnjih godina ukrašavali teglice u stanu stanu,sad fino napreduju vani ![]() ![]() a ove narcise su minijaturne skroz,a zašto ne znam,ali počele su cvasti ![]() ![]() ![]() pretpostavljam da baš zbog dosadašnjeg nedostatka prostora i guštam na brdu u radovima i navlačim sve moguće cvijećke i sjemenje,a sutra ću vidjeti kakvo je stanje iza brda ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Zalutala i ja da vidim kaj se dela u Zagorju, a ono rascvjetan prostor pred zgradom. Mamini miljenici na stranice prije su mi predivni.
Uživaj!!! ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
još je jedan vikend iza nas i napokon nas malo grije sunčeko pa se i u vrteku vide maaale promijene
![]() niknule su narcise (dok su zagrebačke već u cvatu na veliko),tulipani,zumbuli... ![]() ![]() ![]() ali najviše su me razveselile hrpice jaglaca po voćnjaku i dvorištu ![]() ![]() ![]() malo sam se i ogrebala za dan žena ![]() ![]() ![]() a onda sam i sama sebe počastila ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Woooooow,dobro si se ti "ogrebla"
![]() Ak bude ovaj clematis tako crveni,daj u ljeto odma zapelcaj jednog za mene sirotu
![]() |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Jedva čekam da vidim da ovo što si kupila naraste....
![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
smisli ćemo nešto po tom planu ![]() pozvana i ja jedva čekam i veselim se unaprijed ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivno, ja sam se neki dan mislila između bijelog i ove tvoje boje clematisa...
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
lijepo si se ponovila
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo, oni šumski jaglaci su prekrasni, a i ovo što si dobila je bogme pravi poklon.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
dobro si se ogrebala krasna je
![]() |
|
![]() |
|
bit će da jaglacima paše jer pola dvorišta i liči na šumu
![]() cure drage...treba znati dobro i užicati ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Moja Kontesaa ja tebe posluša pa baš posadi sve uz ogradu i sve će ići na put, pa kome bude smetalo nek se provlači . Teško si me nagovorila
![]() |
|
![]() |
|
niho reci ti onima koji će se žaliti da je knjiga žalbe kod mene
![]() eh da,danas ujutro,izletavam iz stana (zadnji čas kao i obično) i bacim pogled prema onim mini narcisekima i nekaj mi fali,ali nemam vremena za proučavanje kad na putu vidim potrgane cvijetiće i pobacane lukovice ![]() ![]() nije mi jasno,ali neki ljudi očito imaju taj neki negativni nagon i negativnu energiju...ako je nekome trebala lukovica pa neka ju uzme,ali zašto bi ih bacio i zgazio po putu? baš moraju rasti one bodljikave žice kaj posadi zrinjevac pred prozorom? izgleda ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kak mi je lijepo vidjeti "vulgaris" jaglace...to su baš oni pravi jaglaci, baš me podsjećaju na djetinjstvo kad za drukčije jaglace nismo ni znali
![]() |
|
![]() |
|
celmatis je dobio svoju teglu još prošli tjedan,ali zaboravila sam slike staviti..
![]() napokon su procvale prve narcise..pa nikako se dočekati..na žalost slikano je predvečer pa nisu baš dobre slike,ali ajde... ![]() ![]() i zumbuli su polako krenuli ![]() i maćuhice su ponovo procvale ![]() a ova trava je neuništiva ![]() u petak sam morala napraviti inventuru u vrtu svoje kume ![]() pa se tako k meni preselila djetelina,bergenia,bijeli ljiljan i još par stanovnika ![]() ![]() ![]() jedan od cvijetnjaka za sada izgleda ovako nekako ![]() i prvi pokušaj izrade ogradice od pruća..nadam se da to tako treba izgledati,tu smo maskirali panj od posječene šljive divljakuše,a uselit će božur ![]() oteli su mi sat sna pa bi trebalo to nadoknaditi ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Narcise su stvarno
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |