Hana nudim-tražim |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hana ja ću biti bezobrazna i žicati ako može: - šarena kopriva - sobni puzavac Da li ti paše mahuna od glicinije (meni je nicala preko mjesec dana)? Ja ti mogu poslati svejedno da probaš, nisam skužila jesi je nabavila ili ne |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...pošalji adresu na pm :))...koju grančicu ću ti naravno poslati,ali pakete ( sa količinama za ogradu :)) više ne jerbo me opljačkali redovito šoferi u busu... no božikovina se vrlo ljepo može formirati u dekorativne kugle i sl.... |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ovak, kopriva na žalost R.I.P. - pokojna a koji puzavac misliš? Gliciniju ja imam veliku,možda je tko drugi tražio? Hvala ti u svakom slučaju
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
..ima mozda koji listic ljubicica...sve su predivne,ja imam samo ljubicastu
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
kad bi ja nešto tražila od ovog što nudiš kako bi to stiglo u sarajevo nemoguće je jeli tako
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |