Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hana nudim-tražim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hana nudim-tražim

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 23:16

Hana ja ću biti bezobrazna i žicati ako može:Smile

- šarena kopriva

- sobni puzavac

Da li ti paše mahuna od glicinije (meni je nicala preko mjesec dana)?  Ja ti mogu poslati svejedno da probaš, nisam skužila jesi je nabavila ili neConfused

Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 14:25
Originalno poslano od člana frida frida napisao:

aj pošalji i meni koju grančicu smile143

...pošalji adresu na pm :))...koju grančicu ću ti naravno poslati,ali  pakete ( sa količinama za ogradu :)) više ne jerbo me opljačkali redovito šoferi u busu... no božikovina se vrlo ljepo može formirati u dekorativne kugle i sl....
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 15:51
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

Hana ja ću biti bezobrazna i žicati ako može:Smile

- šarena kopriva

- sobni puzavac

Da li ti paše mahuna od glicinije (meni je nicala preko mjesec dana)?  Ja ti mogu poslati svejedno da probaš, nisam skužila jesi je nabavila ili neConfused

ovak, kopriva na žalost R.I.P. - pokojna a koji puzavac misliš? Gliciniju ja imam veliku,možda je tko drugi tražio? Hvala ti u svakom slučaju
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 21:38
..ima mozda koji listic ljubicica...sve su predivne,ja imam samo ljubicastu
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 14:52
kad bi ja nešto tražila od ovog što nudiš kako bi to stiglo u sarajevo nemoguće je jeli tako
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.