nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 24> |
Korisnik | |
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Hvala niho. |
|
![]() |
|
Ako misliš na onu slićicu između ruže i hedere to je jaglac(primula). Slika će biti još . |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
šta bi ja da kažem Nuna,, krasno je , prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Nuna sva ova raskoš boja je super,ali mene zanima što je ono žuto na slici,malena mi je slika pa ne mogu prepoznati tu biljku!!Inače sve je kod tebe za 10 jedva čekam da dođe ljeto pa da vidim nove ruže
![]() |
|
![]() |
|
Svima Vam HVALA na lijepim riječima.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo i ja sam se napokon prosetala tvojim vrtom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Zumbuli .... nemam riječi ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Stvarno sve je fantastično pravo proljeće
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasnog cvjeća tu ima,vidi se da je stiglo proljeće
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sve za čistu desetku
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
maslacak7,minimode hvala.
To su tek prvi cvijetići. |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() vrt je
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
cvijece ti je super...i ovo za kutiju od jaja je super...taman mi vec fali teglica za sadnju...
|
|
![]() |
|
Danas uslikano u mome vrtu:
![]() ![]() Dayno preneseno iz šume u moj vrt ![]() ![]() jedan maleni delfinijum ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Triša, svaki dan pregledam koliko su zumbuli porasli.Nestrpljivo čekam da procvjetaju i omame me sa svojim opojnim mirisom.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Miris već dolazi do mene a primula ti je prekrasna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Još malo pa će zumbul zamirisati
![]() Danas kupljena primula obconica ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozvana ja sam iz Bosne i to iz sjevernog dijela.Kod mene je ovaj bršljan već nekoliko godina vani.Da ga sada slikam razočarala bi se,međutim čim zatopli on odmah pušta nove lozice i listove tako da bude kao ovaj na slici.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |