Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik mojih planova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dnevnik mojih planova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 24>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 17:52
Hej hiperaktivko, jesi ti čula za 8 h rada -8 h odmora -8 h sna? Prvih osam odradiš na poslu, u drugih osam i kusur uguraš svašta, a trećih osam izgleda prepoloviš. To je OK jedno vrijeme, ali nemoj pretjerivati. Misli na to da te dječica trebaju i da moraš biti u formi zbog njih Wink.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 19:30
Potpisujem kat.rein post i da si se naspavala, jer sve ćeš stići napraviti, a mi ćemo ti biti moralna podrška.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 20:29
Drage moje dirnule ste me brigom za moju dobrobitsmile86
Hvala vam puno..i ja se sama trudim usporiti...ali jednostavno nemogu se prisiliti da sjednem, legnem...nešto me stalno tjera da nešto radim (kak bi moja baba rekla - imam crva v riti). Uglavnom trudim ga se smiriti.

Pokušavam učitati slike, no forum mi je strahovito spor i stalno blokira..pa nisam sigurna da li ću uspijetiConfused
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 20:54
Kao što neki od vas već znaju danas sam imala jedan malo specifičniji dan na poslu. Usred radnog vremena išla sam u šetnju prirodom Wink u pratnji gospodina iz proizvodnje (naredba direktora, da mi se nešto ne dogodi).
Kiša je padala...a ja u trenirci, gumenim čizmama i kabanici idem raditi fotke jednog terena...propješačila 2 km...to ne bi bilo ništa čudno da večina tog puta nije blago ili malo više poplavljenaLOLLOLLOL
Pa da vam pokažem kako je to izgledalo (naravno već znate da stavljam samo dio slika iz sigurnosnih razloga)
Ovo je glavni put -ravno naprijed nazirete jednu građevinu, to je vodna stanica iza nje Lonja-kanal i odmah preko njega počinje park prirode Lonjsko poljeSmile
Pogled desno
Pogled i ja skrećem lijevo
Nastavljam ovuda
S desne strane krdo divljih konja nažalost bili su predaleko..možda ih možete nazrijeti
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 20:56
Sad već nazirete most preko kojeg se prelazio kanal
Bolji pogled

Prelazak
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 20:59

Onda se hodalo ovuda

Vidjeh cice mace (ali visoke bar 4 mCry)

Na granama kapi kiše iz daljine izgledali kao sitni cvjetići

Osušeni plodovi meni su baš bili divni
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 21:01
A većina terena je bila
I za kraj zakaj ne bi vidli moje čižme??LOLLOL

Završiti ću s ovim
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 21:07
I šta da vam velim iako je bila kiša, poplava i blato...ja sam se osječala super...i na kraju sam uspijela naći niske cice- maceSmile.
I onda nek netko kaže da tajnice direktora ne idu po blatuLOLLOLLOL
Kod kuće sam vam poslikala prostoriju-presadnik.
Doma me Z iznenadio, kupio mi je nešto sjemenja..veli da ovaj tjedan nisam dobila ništ poštom pa mi on kupil LOLLOL Rekla sam ja da je njemu drago što se ja s vama družm...vidite kak samo poštu pratiWinkLOL
Posadila sm nešto novo, malo presađivala, vratila se u kuću i štekao forum (sad je malo boljeSmileSmile)
Čim se uploadaju slike pokazujem šta sam napravila.
Još nisam pronašla izgubljeno sjeme ljepog dečkaConfused 
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 21:45
Ja sam danas tražila kuvretu sa izgubljenim sjemenkama. Prevrnula sam cijelu kuću (us put generalno pospremila sve djelove koje sam dotakla - baš dobro...). Mislila sam da ih je MKM zabunom odnjela u Damlaciju i na kraju ... ja sam ih spremila u novo pakovanje ...
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 21:55
Mamaa, ja sam do prije par godina živjela slično kao i ti. Ubila sam sebe i sve oko sebe dok nisam barem donekle dovela dvorište u stanje kakvo želim.
Znam da nije dobro ako dugo traje, ali nije dovjeka. Meni se nije moglo reći da stanem.
Sad je isto puno posla, ali sad je samo kozmetika, stvarno uživanje u radovima...
Svejedno, malo usporismile98
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 22:41
Hoya onda me razumiješSmile
Da bar malo uredim da na nešto slići. Evo danas ću u krevet dva sata ranije nego inaćeSmile
A slikice stavim sutraWink

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 22:58
htjela sam napisati tu,što ti piše u drugoj temi. (malo krivo kliknula)
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 01:07
kod tebe je ko na Farmi, blato do koljena, ali prekrasno kada gledam iz dnevnog boravka!
Bar si u prirodi!
Nije ti lako pored ovakvog posla i obaveza.
Čestitke!  
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 12:46
Lilly uopće nije bed bitno da si na mojoj temi..ova ili ona pohvatam ja toLOL

Zvonkica... a zamisli kak je bilo prije nego što sam tone trave posijalaSmile
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 12:49
Da se pohvalim jučer me Zlatko iznenadio s sjemenkicama...veli kao da me poštar zaboravil pa da ne budem tužnaLOLLOL
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 12:49
Ovo su mace s moje poslovne avanture Smile
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 13:25

Ostala sam dužna slikice kako sam očistila (sve je bilo zatrpano svim i svaćim) dvorišnu prostoriju u mali presadnik:

Ovo je mjesto gdje se sve događa

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 13:28
A ovo je od jučer
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 13:30
I da vam velim jučer sam s vanjskim radovima završila u 19.00 i ušla u kuću, a Z me pogleda i veli  Pa kaj si već završila??LOL I išla sam spavati u 23.20Smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 13:34

Bravo, nije samo što si vrijedna nego i disciplinirana i poslušna.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.