Dnevnik mojih planova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 24> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej hiperaktivko, jesi ti čula za 8 h rada -8 h odmora -8 h sna? Prvih osam odradiš na poslu, u drugih osam i kusur uguraš svašta, a trećih osam izgleda prepoloviš. To je OK jedno vrijeme, ali nemoj pretjerivati. Misli na to da te dječica trebaju i da moraš biti u formi zbog njih
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Potpisujem kat.rein post i da si se naspavala, jer sve ćeš stići napraviti, a mi ćemo ti biti moralna podrška.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Drage moje dirnule ste me brigom za moju dobrobit
![]() Hvala vam puno..i ja se sama trudim usporiti...ali jednostavno nemogu se prisiliti da sjednem, legnem...nešto me stalno tjera da nešto radim (kak bi moja baba rekla - imam crva v riti). Uglavnom trudim ga se smiriti.
Pokušavam učitati slike, no forum mi je strahovito spor i stalno blokira..pa nisam sigurna da li ću uspijeti
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Kao što neki od vas već znaju danas sam imala jedan malo specifičniji dan na poslu. Usred radnog vremena išla sam u šetnju prirodom
![]() Kiša je padala...a ja u trenirci, gumenim čizmama i kabanici idem raditi fotke jednog terena...propješačila 2 km...to ne bi bilo ništa čudno da večina tog puta nije blago ili malo više poplavljena
![]() ![]() ![]() Pa da vam pokažem kako je to izgledalo (naravno već znate da stavljam samo dio slika iz sigurnosnih razloga)
Ovo je glavni put -ravno naprijed nazirete jednu građevinu, to je vodna stanica iza nje Lonja-kanal i odmah preko njega počinje park prirode Lonjsko polje
![]() ![]() ![]() Pogled i ja skrećem lijevo
![]() Nastavljam ovuda
![]() S desne strane krdo divljih konja nažalost bili su predaleko..možda ih možete nazrijeti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sad već nazirete most preko kojeg se prelazio kanal
![]() Bolji pogled
![]() Prelazak
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Onda se hodalo ovuda ![]() ![]() Na granama kapi kiše iz daljine izgledali kao sitni cvjetići
![]() Osušeni plodovi meni su baš bili divni
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A većina terena je bila
![]() ![]() ![]() I za kraj zakaj ne bi vidli moje čižme??
![]() ![]() ![]() Završiti ću s ovim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I šta da vam velim iako je bila kiša, poplava i blato...ja sam se osječala super...i na kraju sam uspijela naći niske cice- mace
![]() I onda nek netko kaže da tajnice direktora ne idu po blatu
![]() ![]() ![]() Kod kuće sam vam poslikala prostoriju-presadnik.
Doma me Z iznenadio, kupio mi je nešto sjemenja..veli da ovaj tjedan nisam dobila ništ poštom pa mi on kupil
![]() ![]() ![]() ![]() Posadila sm nešto novo, malo presađivala, vratila se u kuću i štekao forum (sad je malo bolje
![]() ![]() Čim se uploadaju slike pokazujem šta sam napravila.
Još nisam pronašla izgubljeno sjeme ljepog dečka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja sam danas tražila kuvretu sa izgubljenim sjemenkama. Prevrnula sam cijelu kuću (us put generalno pospremila sve djelove koje sam dotakla - baš dobro...). Mislila sam da ih je MKM zabunom odnjela u Damlaciju i na kraju ... ja sam ih spremila u novo pakovanje ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mamaa, ja sam do prije par godina živjela slično kao i ti. Ubila sam sebe i sve oko sebe dok nisam barem donekle dovela dvorište u stanje kakvo želim.
Znam da nije dobro ako dugo traje, ali nije dovjeka. Meni se nije moglo reći da stanem.
Sad je isto puno posla, ali sad je samo kozmetika, stvarno uživanje u radovima...
Svejedno, malo uspori
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hoya onda me razumiješ
![]() Da bar malo uredim da na nešto slići. Evo danas ću u krevet dva sata ranije nego inaće
![]() A slikice stavim sutra
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
htjela sam napisati tu,što ti piše u drugoj temi. (malo krivo kliknula)
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
kod tebe je ko na Farmi, blato do koljena, ali prekrasno kada gledam iz dnevnog boravka!
Bar si u prirodi! Nije ti lako pored ovakvog posla i obaveza. Čestitke! |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
Lilly uopće nije bed bitno da si na mojoj temi..ova ili ona pohvatam ja to
![]() Zvonkica... a zamisli kak je bilo prije nego što sam tone trave posijala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da se pohvalim jučer me Zlatko iznenadio s sjemenkicama...veli kao da me poštar zaboravil pa da ne budem tužna
|
|
|
![]() |
|
Ovo su mace s moje poslovne avanture
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ostala sam dužna slikice kako sam očistila (sve je bilo zatrpano svim i svaćim) dvorišnu prostoriju u mali presadnik:
|
|
|
|
![]() |
|
A ovo je od jučer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I da vam velim jučer sam s vanjskim radovima završila u 19.00 i ušla u kuću, a Z me pogleda i veli Pa kaj si već završila??
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bravo, nije samo što si vrijedna nego i disciplinirana i poslušna. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |