bubamara - novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 22> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na jajcima, ne....njih samo premažem sjajnim ljepilom za salvete da se fino sjaje...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jedno novo žuto jajce....
![]() još jedno žuto koje nije s ružicama...:D ![]() sva (zasad ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ova u prvom redu mala su mi prekrasna,super salveta
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasna salveta i krasna jaja. Obožavam ove male cvjetiće ali jako teško ih je naći.
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
jako su mi prekrasna....
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
fala fala!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno,bravoooo!
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Bila si jako vrijedna, jaja su ti preeeeeeeeeelijepa, ne mogu izdvojiti niti jedno jer sva su prekrasna
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Mislim da nećeš više biti Bubamara već Bubajaja!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bubi, opet prekokrasno!!!
Koliko si ih već napravila.....ja nisam niti počela
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasno!!!! gdje si nabavila ove divne salvete?
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Bubica gdje si ti, mi nestrpljivo čekamo nova jajčeka
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ajme jaja. Bi li mi ih posudila jednu večer da uživam pa ću ti ih vratit
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jajca su prelijepa!!!!
|
|
![]() |
|
he he he saara.... nema frke, stižu jajca!!!
hvala cure... esmeralda nisam niš novo stavljala jer sva jajca radim s istim salvetama (hvala još jednom na njima!!).... |
|
![]() |
|
ogledalo, ogledalce.....
![]() hvala cleopatri na salvetici..... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Comeback u grande stilu!
![]() |
|
![]() |
|
ha ha ha ha...hvala ti izzy....ogledalce sutra putuje na štand na cvjetni....dođi nas posjetiti.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |