zvonkica - dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Korisnik | |
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pripremiti, a nije se baš posušila zemlja, do kraja vrt za oranje .
Isčupati još ostatak, kelja pupčara i drugih zelenjava , nažalost( jer bratu to smeta za oranje!) Šteta, kelj još uvijek radi svoje male keljiće !!! imam još i poriluka, radića ali što se može. Posijati ću drugoga. Stiglo je ionako novo proljeće ! |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Moram i to zapisati, jučer kupljen još jedan mali, mini, prijenosni comp , za zvonkicu!!!
sada ću ga svuda vući sa sobom ! T o je još tajna, malo ko zna za to ,,, samo vi dragi moji! Moram ga poslikati, baš je slatkić! ![]() Sad je dosta, idem kuhati kavu .... |
|
|
|
![]() |
|
Jupi , ja sam mladi grm!
..... ovoga časa sam se pretvorila , putem čarolije u : Grm! |
|
|
|
![]() |
|
Joj, dug od prije dva dana, četiri lopova !
|
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Draga moja kako si ti rano ujutro vrijedna
![]() Čestitam na lapu
![]() ![]() ![]() ![]() Sunčani pozdravi od mene
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Čestitam na laptopiću, tako sam i ja ljuta ča ga nemam u vikendici (bogu iza nogu) lipo kupila i sad se moren javljat direktno iz vrta, ili iz šume ako ću.
Santolina ti je onaj zgodan srebrni grmić ča ga sade po našim parkovima, a ima ga u Hoyinim slikama.
Ljepotice sliku valje stavi va slike članova, tamo greš kad imaš preko 500 - čestitke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Zvonkice draga pa ti si budna od rane zore.
Vidim ja da ti imaš plan i bit će to jedan krasan vrt, staza i male jerule su super. Žižiua može i u hladovinu i ne naraste prevelika, nije zahtjevna, ne treba puno gnoja. A što se pogleda tiče vidim da se kod vas događaju iste stvari kao kod nas. Mi smo izabrali najgori teren koji je tada postojao, na nekoj uzvisini, potrošili smo čudesa na temelje, ali se isplatilo jer imam i vrt i pogled. Kod nas ima isto puno kuća koje gledaju jedna u drugu, na parceli od 200 m2 ugrade kuću od 150 m2 i nemaju ništa. Imat ćeš ti krasan pogled na svoj vrt..., a na lap na desktop stavi sliku mora i imaš sve... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Zvonkice čestitke i za lap i za 500-ticu!
![]() E sada tek ćeš biti nepopravljivo zalijepljena za forum!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Zvonkice, što se tiće gradnje i betonizacije baš mi je žao (okupirali vas sa svih strana), ni mi na jugu nismo baš pošteđeni
![]() Očekujem s nestrpljenjem izvještaj o Super Dorothy i čaju za čišćenje...
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
krećem pisati , ali ima dosta .... ću to danas nakon obaveza u Gradu, curke biti ćemo ko nove, bez celulita i što da kažem , Muževi nas neće prepoznati a sve za male novce ... a tek hiperaktivne ... još samo danas i stiže recept.... iščekivanje je poticaj !( al vas zezam --- ali i volim!)
|
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja još čekam
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
zvonkice - hvala još jednom na sjemenkama!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ne hvali, samo neka niknu i procvijetaju!
|
|
|
|
![]() |
|
konačno sam napisala,
![]() ja trenutno patim od nesanice i ne smijem ovaj recept nego nešto da me smiri , na putu sam da ga otkrijem ali još nisam .... |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kažu da je jedan od razloga nesanice i preumor. Koliko zadnje vrijeme radiš ....
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Je, istina, preuorna sam od svega iako to ne osjećam ali tijelo mi je poslalo alarm nesanicom! Stani na loptu...
Moram složiti kakav čaj jer ne volim piti tablete , pa niti one "biljne! .... Menta i kamilica ne pomažu. Čak sam čitala da kamilica navečer može izazvati suprotan učinak od onog uvriježenog u narodu : da smiruje. Menta mi više paše ali ovaj put je puni mjesec bio jači ( ja sam rak u horoskopu). ![]() Volim ga jer: Mjeseče ti stari druže moj, što si uvijek tu kad nikog nema ... ali što je previše, previše ... treba mi sanak i počinak! |
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
a da probaš malo čaja i malo ruma? Dvije tri šalice i spavaš ko beba
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
mamaaaa, pa kako to ti meni daješ savjet, tek bi ondas pjevala i plesala cijelu noć!!!
a možda bi završila i u vrtu napraviti onošto nisam stigla cijeli dan!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mladi grmiću, vidim muči te nesanica- prošla ja sve to, šetala noću vrtom ko luđakinja, ali mama ti je dala odličan prijedlog
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Zvonkica moja, mi bi se trebale udružiti, zadnje vrijeme spavam u prosjeku 14 sati (ima već tjedan dana da padnem u nesvijest i ne budim se do jutra)... moram nešto uzeti da se dignem... imaš li ideju što? Ne stignem pratiti pa mi se javi na pp!
Čestitke na "vidljivosti", ajde nonice stavi sličicu u vidljive pa neka se diče Riječanke ljepotom svojih članica!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |