Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 80>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 18:31
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

škrinjica i pitar su ti prekrasni

anci i meni su nekako najvise pri srcu,hvala ti najljepsaHug
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 18:30
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

predivno,meni ko i uvjek najdraze oni s motivom ruzesmile94

ruzice imamo isti ukusWink,hvala najljepsaHug
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 18:20
škrinjica i pitar su ti prekrasni
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 16:15
predivno,meni ko i uvjek najdraze oni s motivom ruzesmile94
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 16:10

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 16:09
evo sto sam radila kroz protekli tjedan.

nisam mogla pronac malu,kriznu kacavidu,pa nisan odvidavala metalne dijelove na ovoj skrinjici,pa san opet sve pomuljala,kako rece gogs

boje na skrinjici i ovoj slici nemaju veze sa onim u prirodi,podloga na slici je skroz zuta,a skrinjica je kivi zelena

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 18:01
i ja sam na prvoj kutijici pomuljala bravicu pa se otelila dok sam oprala sa štapićima za uho. Onda sam preko bravica ljepila pik traku , e to je tek zaj.. i pimplanje obljepiti. I vidla da nema druge nego sve odšrafiti - pjesmica za raditi kutijicu
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 17:02
dori, draga puno hvalasmile78
proljece,draga hvala ti na super savjetu,da znas da me bas namuce ti metalni dijelovismile78
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 15:27
Kaća htjela sam ti nešto predložiti...kada drugi puta budeš radila ove kovčege, prije nego što počneš uzmi šraubencier i odšarafi sve ove male bravice ili kako se već ti metalni dijelovi zovu.
I kada je sve gotovo onda ponovno iz zašarafiš na mjesto...bit će neusporedivo. Ja sam kod onoga kovčega kojeg sam radila prvo to napravila i stvarno je efektno...
To mi je netko dao savjet, više se niti ne sjećam vjerojatno je bilo davno...
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 15:13
Prekrasni radovi majstorice, Mozart mi je naj i masline također.
Vidim da si bila baš vrijedna......... smile79
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 14:15
Originalno poslano od člana saara saara napisao:

Izbriši poruke pun ti je pretinac ne mogu ti odgovorit

evo jesanEmbarrassed,ispricavan seEmbarrassed
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 12:46
Izbriši poruke pun ti je pretinac ne mogu ti odgovorit
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 11:31
cure moje lipe i drage,puno,puno hvala,od srca..malo ste me "podigle" sa prekrasnim komplimentima,a stvarno mi nije lako,jer mi je dijete u bolnici,i mozete zamislit kako se osijecam..no,dijete je sad puno bolje,pa smo i mi,doma prodisali..hvala jos jednom,divne ste,pusaaaaaa
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 11:02
ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap
ClapClap
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 10:46
Preeeedivno, koji motivi pa pitorico, ma sve je mraksmile169
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 10:16
Kaća....smile94
Svjesna si da radiš prelijepe radove, samo mi je žao što ne radiš češće ali te razumijem jer i ja sam takva....
Svi radovi su na svoj način prelijepi....super si sve ukomponirala super su ti i podloge....ma rekla sam ja ti si meni pravi umjetnik!!!
Vidim počela si sa 2k i super ti ide...ja još nisam počela ali vjerujem da kada počnem samo ću to raditi jer mi je ta tehnika jaaaaako lijepa...
U svakom slučaju ti si mi smile120

P.S. Salvete su mi stigle i sve su na broju i sve su prelijepe!!!
Hvala ti još jednom.
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 08:32
hej kaća...nije me dugo bilo, a vidi tebe šta si svašta krasno napravila!! o pitarima neću višeWink...ovo sa 2 k je super, super...a Mozart...smile227
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 06:15
Clap
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 23:44
Pitala sam se ja gdje si. Drago mi je da si tu. Radovi su ti mraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. Totalno su odlični. Meni je umjetnost jedno vrijeme išla samo kad bi bila "slomljena". Vidjet ćeš to je ona faza sa slomljenim staklom i slične faze tome. Drago mi je da si zadovoljna radovima, ja sam oduševljena i nadam se da će sve bit ko radovi. Bravo, bravo
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 19:39
Slažem sa Cleo,ma ko bi više izmišljao riječi kojima bi se opisala tvoja djelasmile94Od sad bum ko Rose,samo smajlićima pokušala nešto "reći"smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.