Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I ja se igram...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

I ja se igram...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 25>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 11:11
predivno! smile72
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 13:14
preprekrasni ormarici,ma sve ti je preljepo i krasnosmile141
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 20:53
Kad vidim tvoje ormariće i komodicu požalim što nemam više malu djecu... a do unučića je tako daleko. Prelijepi su¨!
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 22:33
Odlični su ti radovi. Svaka čast
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 22:55
Jako lijepa komoda.. znam tu salvetu i predivna mi je.. i satić je lijepi!!
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 09:32
Drage moje hvala vam, baš mi je drago da se i vama sviđa. Pozitivne kritike baš mogu oraspoložiti. Inače, ova salvetica sa ormarića mi je super, baš nekako starinska i mislim da sam tražila ne bih našla bolju za ovo za što mi je trebala.SmileTongueSmileTongue
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 11:02
Clap....predobro...jako ukusno i lijepo....a tko ti je smirglao ormariceLOL
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 11:06
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

Clap....predobro...jako ukusno i lijepo....a tko ti je smirglao ormariceLOL
Ha, ha, muž, i pritom je rondao i prigovarao ali kada je sve bilo gotovo, bio je ponosan i na sebe i na mene.
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 09:26
Stari koš za prljavo rublje...

Photobucket

A ovo je za nedjeljni doručak u krevetu...

Photobucket

Photobucket

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 12:11
kosara ti je super,odlicna ideja,svaka cast..tacna također,preslatka jesmile141
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 14:01
odlično,bravooo! smile141
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 18:11
I ja bih nedjeljni (do)ručak u krevet na tako slatkoj tacni!  Clap
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
handmade View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 32
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje handmade Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 18:33
Vrlo hrabro i predivno!!! Sve mi se sviđa, i tanjurići, i svjećnjaci, a najviše mali noćni ormarić! Nekako sve ima dušu!
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 19:47
jako zgodno!!!!
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 09:22
Drago mi je da vam se sviđa djelo mojih ruku. Evo završila sam i veliki ormar.

Photobucket

Nažalost slika nije neka...

Ovo je kutijica za prijateljicu.

Photobucket

I jedan tanjur-tacna.

Photobucket

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 12:41
Super ti je ova ideja sa namještajem, super je ormar, baš onako taman, nisi pretjerala sa motivom, i u kompletu sa noćnim ormarićem, baš mi pada na pamet da bi i ja jedan moj mogla tako obnovit. 
Šta si stavila za bijelu podlogu, jesi li sprejala, čini mi se preveliko za bojat. 
Ma baš mi se sviđa, bravo!!!!!!!!!!!! smile71
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 16:09
Originalno poslano od člana dori-st dori-st napisao:

Super ti je ova ideja sa namještajem, super je ormar, baš onako taman, nisi pretjerala sa motivom, i u kompletu sa noćnim ormarićem, baš mi pada na pamet da bi i ja jedan moj mogla tako obnovit. 
Šta si stavila za bijelu podlogu, jesi li sprejala, čini mi se preveliko za bojat. 
Ma baš mi se sviđa, bravo!!!!!!!!!!!! smile71
Drago mi je što sam ti dala ideju i samo hrabro, upusti se u to. Ja sam krenula prvo sa onim malim ormarićem da vidim kako će ispasti, pa kako sam bila zadovoljna, išla sam ka većem. Sprejala nisam nego baš bojala nekom akrilnom bojom za drvo i to ne sa nekom prevelikom četkom i išla sam sa potezima u svim pravcima jer nisam htjela da to ispadne onako tvornički precizno, mislim da bi bilo to i preteško za izvesti. Ali ti možda možeš probati sa valjkom, iako meni ni ovo nije oduzelo previše vremena, išlo je dosta brzo. Eto, to je sva moja mudrost, jedva čekam da vidim što ćeš ti napraviti.Smile
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 17:16
Wow, za ormar ti je bome trebalo vremena, ali se isplatilo i to pošteno jer je stvarno divan! Sigurna sam da ti soba sada izgleda posve drugačije! Svaka čast!  smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 17:24
Da, soba je potpuno drugačija i moja kći koja je na faksu u Zagrebu će da se iznenadi kada vidi što joj je mama napravila. Pokušaću slikati sve u kompletu kada dovršim spremanje, one dosadne stvari , pranje prozora, peglanje zavjesa, ...
Hvala na pohvali!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 17:35
e svaka ti čast, kako kaže dori - baš taman . Nema sat vremena kako sam razmišljala da staru košaru za veš preuredim jer mi stoji na tavanu već skoro dvije godine i sad dođem na forum i evo ideje koju ću realizirati ali tek negdje u ljeti jer me uskoro čeka " malo uređenje" (razbijanje podnih pločica u kuhinji, hodniku, malerija...) Kćer će ti biti prezadovoljna (a tko i ne bi)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.