TeaK nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OK... A znači ne znaš sada koji su ti irisi koji, budem mix dobio? Čekaj... Irisi su manji od perunika, zar ne? Može, onda ću ti irise uzeti, taj mix, pa šta mi izraste. Perunike neću. Imam jednu rundelu što sam proljetos pravio, ove godine je zaista svega raslo na njoj... ali htio bih ustaliti vrste.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Irisi su žuti i plavi, a perunike su od bijelih, žutih , smeđih pa do crne, ali crnu sigurno nečeš dobiti jer mi je to mezimica i imam ih premalo , tako da nju ne poklanjam.
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hehehe... Nije frka! A u kojim bojama imaš?
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Imam , ali sad više nemam poima koji su koje boje tako da jedino možeš dobiti slijepu kombinaciju, tj. što kod tebe procvijeta takve će biti
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Imaš li još gomolja irisa i perunika?
|
|
![]() |
|
ma vidjela ja sve, ponuda i dalje vrijedi - kao i potražnja
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
E da ponovim
![]() sjeme: -ricinusa, -bjele dature, |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
tuspas mene
![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
OK, kad ih obrežem ja sve potrpan u vodu i neka puštaju korjenčiće, a onda dioba narodu
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Ja se prijavljujem za brugmansije,sve tri da jedna ne bi bila usamljena
![]() |
|
![]() |
|
Poklanjam
- gomolje irisa i perunika - sjeme ricinusa - sjeme bijele dature - reznice bijele, žute i roze brugmansije - Yucca filamentosa (agava) - mladice - i sve što je vidljivo na mojim fotkama a moguće je pelcati , sijati i saditi tražim: - dature (izuzev bijele) - brugmansije (izuzev bijele,roze i žute obične) - Lopoč ( da me MM ne pili više) nadopuniti ću popis kad na nešto naiđem ![]() Ažurirao TeaK - 20 Rujan 2007 u 14:46 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |