Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 136> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivan je, tako sam ja na isti način lani došla do njega, ali plavo-ljubičasti je moj. Preživio zimu i već tjera listiće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Evo cure još jedan Clematis na našem forumu i u mom vrtu.Ovo je Ivan Pavao II
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
mojemu društvo pravi u velikoj tegli vinca major, nadam se da će vinca pomalo prekriti vanjski dio tegle, a i clematisu pravi sjenu "za noge".
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
čestitke, a di su slije anaqalis?
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
trantinchica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 100 |
stvarno izgleda lijepo..
|
|
bitno je ocima nevidljivo,samo se srcem dobro vidi..
|
|
![]() |
|
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Ja sam nešto kupila u mbm a nešto u baumaxu u Splitu, ni kod mene u Šibeniku ih nisam vidila.
|
|
![]() |
|
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Koju bi biljku bilo najbolje posaditi u teglu s clematisima da mu prave hlad za korijen?
|
|
![]() |
|
trantinchica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 100 |
ma recite..gdje da nabavim?bila samm danas u poljop.trgovini u blizini i zena nije imala..
|
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Trantinchice,tek sad dolaze u cvjećarne i rasadnike.Nije kasno ni da ga u 5 mjesecu posadiš,on jako brzo raste.
Triša,kako to misliš,da ti je nestao preko zime???Posušio se?Ako se posuši,to je normalno.Da ga nisi porezala sad bi sa tih suhih grana počeo tjerati.No i ovako će brzo narasti.Njemu nešto i ne smeta rezanje.Dapače,kod starijih je poželjno drastično rezanje da se oporavi.
|
|
![]() |
|
Moji clematisi su presađeni prije tjedan dana a rastu ko ludi, narasli su do sada skoro 10 cm
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ja danas tražila clematis i bili su u tako lošem stanju da nisam htjela kupiti.
|
|
![]() |
|
dan li ste vidjeli gdje ih jos ima za kupiti?mozda po nekoj jeftinijoj cijeni..koliko sam cula ai sama sam bila par puta,u baumaxu je dosta skupo..
|
|
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ja sam ih vidjela jučer u Baumaxu a susjeda mi je rekla da ih je vidjela prošli tjedan i u Pevecu u Zadru.Cijene su dosta visoke pa bih ja još malo pričekala sa kupnjom!!
|
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Anagalis bilo šta dovoljno veliko da mu radi dobru sjenu.Ja sam ispod svog posadila mini ružicu.A ne bi bilo loše ni nešto zimzeleno,nadam se da sam ti barem malo pomogla.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
u subotu nisam mogla odoljeti i morala sam kupiti clematis..kao povoljna mu je cijena bila
![]() ![]() sad još da mu nađem fino mjesto i nadam se da će fino rasti ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moj je lani bio oko 60 kn, nije mi bilo žao, jer mi je dao nekoliko predivnih cvjetova u par navrata, ali po zimi je skroz nestao, pa sma ga skratila praktički do zemlje i sada vidim tjera mladice, što je dobar znak
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Šta mislite o prkosu?
|
|
![]() |
|
Nije mi dostupan digitalac, bit će kroz koji dan.
Čim stigne, stavljam!!! |
|
![]() |
|
ovo je novi u mom vrtu...
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |