Frezija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Korisnik | |
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod mene ima još dosta pupoljaka, za sada su sve koje cvetaju crvene sa žutim ili bele, i jedna dupla roze šatirana. Nadam se da će biti još i neke druge boje.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Voki super je frezija, ove sam godine i ja imala bijele, ali kao i primorkine, odavno su nestale.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
voki prekrasne su ti frezije, a miris mogu samo zamisliti
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() Evo i bele frezije |
|
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Baš lijepe frezijice Voki! Moje su odavno ocvale, a polako im se i listovi suše.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() i jedna dupla ![]() a sutra očekujem da bela otvori prve pupoljke |
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
možeš...ja sam ih imala u žardinjerama na terasi u svom stanu i nikad nisam vadila lukovice iz zemlje, a svako proljeće su nicale...jučer sam u Baumaxu kupila vrećicu lukovica fresije ( šarene)i tri sam stavila u zemlju u tegli, a ostale cu odnijeti na otok u vrt i nekoliko svekrvi u vrt...taj mi je vrt ipak ovdje u gradu pa ga češće vidim ( i uzivam u njemu iako nije moj)
|
|
![]() |
|
mimoza ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 31 |
može jedno pitanje
ožujak je dali mogu frezije posaditi u pitar pa kad izniknu presaditi u vrt i dali prezime ako se lukovice ne vade iz zemlje
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme redivno, a ja svoje stavila u neki mračni kutak misleći da se to nikako ne može dogoditi, baš sam truba.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ova je ponovno procvjetala prije desetak dana
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Skoro pa sam na najjužnijem jugu.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
nemam pojma zašto ja cijelo vrijeme kontam da si ti na kontinentu... mislim da sam te zamijenila s fatkom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Lišće će već brzo krenuti, čim padne prva kiša.Barem ovdje u nas na jugu.
|
|
![]() |
|
Dobro si mi to savjetovala, jer sam mislila tek u proljeće, znači pognojit ću ih, iako nemaju više lišća.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
frezije su mi jedne od dražih i zbog mirisa i zbog izgleda i ove godine sam ih stavila van (kao i sve prvi puta) cvjetale su,ali ne onako kako sam ja to zamislila,tako kad ih izvadim na jesem idu malo u mirovanje pa u posudu iduću godinu
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Moraš pridodati malo svježeg gnojiva, ipak su ono oko sebe potrošile.
|
|
![]() |
|
Moje su cvale i bile prekrasne u vazi, kako vidim predlažete da ih ostavim i ne diram, za ovu godinu dakle ostaju gdje jesu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Kod nas ih nikada ne odnese led.Bile su mi godinama u zemlji ali mi je
palo na pamet staviti ih u pitar pa u zemlju jer im tako mogu lako
mijenjati mjesto.
Pitar baš i ne mora biti velik, pogotovo ako se zakopava u zemlju. Dakle, stavit ću ih tamo u 10. mj. |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ja sam frezije posadila prije tri godine i ne vadim ih (ali ja sam na moru)prekrasne su jer dugo cvatu i još ljepše mirišu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Moje su sve ove godine pojele voluharice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |