Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Frezija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Frezija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 08:12
Kod mene ima još dosta pupoljaka, za sada su sve koje cvetaju crvene sa žutim ili bele, i jedna dupla roze šatirana. Nadam se da će biti još i neke druge boje.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 17:10
Voki super je frezija, ove sam godine i ja imala bijele, ali kao i primorkine, odavno su nestale.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 07:50
voki prekrasne su ti frezije, a miris mogu samo zamislitiSmile
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 17:11

Evo i bele frezije
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 08:52

Baš lijepe frezijice Voki!

Moje su odavno ocvale, a polako im se i listovi suše.
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 18:58

i jedna dupla

a sutra očekujem da bela otvori prve pupoljke
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2009 u 20:33
 možeš...ja sam ih imala u žardinjerama na terasi u svom stanu i nikad nisam vadila lukovice iz zemlje, a svako proljeće su nicale...jučer sam u Baumaxu kupila vrećicu lukovica fresije ( šarene)i tri sam stavila u zemlju u tegli, a ostale cu odnijeti na otok u vrt i nekoliko svekrvi u vrt...taj mi je vrt ipak ovdje u gradu pa ga češće vidim ( i uzivam u njemu iako nije moj)
Na vrh
mimoza View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 31
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimoza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 22:44
može jedno pitanje
ožujak je dali mogu frezije posaditi u pitar pa kad izniknu presaditi u vrt i dali prezime ako se lukovice ne vade iz zemljesmile85
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 12:21
Ajme redivno, a ja svoje stavila u neki mračni kutak misleći da se to nikako ne može dogoditi, baš sam truba.
RIJEKA

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 11:01
ova je ponovno procvjetala prije desetak dana Embarrassed

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Fermina-Daza View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1594
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 15:07
Skoro pa sam na najjužnijem jugu.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 13:17
Originalno poslano od člana Fermina-Daza Fermina-Daza napisao:

Lišće će već brzo krenuti, čim padne prva kiša.Barem ovdje u nas na jugu.

nemam pojma zašto ja cijelo vrijeme kontam da si ti na kontinentu...
mislim da sam te zamijenila s fatkom smile61- ima li ovaj smajlić s žutom kosom?Wink
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 12:43
Lišće će već brzo krenuti, čim padne prva kiša.Barem ovdje u nas na jugu.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 10:22
Originalno poslano od člana Fermina-Daza Fermina-Daza napisao:

Moraš pridodati malo svježeg gnojiva, ipak su ono oko sebe potrošile.
Dobro si mi to savjetovala, jer sam mislila tek u proljeće, znači pognojit ću ih, iako nemaju više lišća.
RIJEKA

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 23:04
frezije su mi jedne od dražih i zbog mirisa i zbog izgleda i ove godine sam ih stavila van (kao i sve prvi puta) cvjetale su,ali ne onako kako sam ja to zamislila,tako kad ih izvadim na jesem idu malo u mirovanje pa u posudu iduću godinu 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 11:20
Moraš pridodati malo svježeg gnojiva, ipak su ono oko sebe potrošile.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2008 u 21:02
Moje su cvale i bile prekrasne u vazi, kako vidim predlažete da ih ostavim i ne diram, za ovu godinu dakle ostaju gdje jesu.
RIJEKA

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2008 u 16:39
Kod nas ih nikada ne odnese led.Bile su mi godinama u zemlji ali mi je palo na pamet staviti ih u pitar pa u zemlju jer im tako mogu lako mijenjati mjesto.

Pitar baš i ne mora biti velik, pogotovo ako se zakopava u zemlju.
Dakle, stavit ću ih tamo u 10. mj.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2008 u 18:32
ja sam frezije posadila prije tri godine i ne vadim ih (ali ja sam na moru)prekrasne su jer dugo cvatu i još ljepše mirišuLOL,ove godine nažalost nisam baš uspijela vidjeti otvaranje svih cvijetova jer moja ZS je imala brzu ruku dok me nije bilo 4 danaCry
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2008 u 18:20
Moje su sve ove godine pojele voluharice Cry, druge godine idem s njima u veliku teglu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.