kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 80> |
Korisnik | |||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
gogsic,zafrkantice stara,u pravu si,bila sam jedno vrijeme uspavana,a sad,kad sam se probudila, malo i pretjerujem.razveselise me ovi tvoji smajlici,hvala puno,puno.. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sponzorirani linkovi | |||||
![]() |
|||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||||
je,je,to je to..i da znas da mi je bila malo prpa kako ce ispast ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
||||
Joj draga moja sve je prekrasno i tako prekrasni motivi, a škrinjica je toliko lijepa da nemam riječi sa kojima bih opisala
![]() |
|||||
meni je super u životu
|
|||||
![]() |
|||||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
||||
Sve su ti već rekle, ja sam bez teksta...
![]() |
|||||
![]() |
|||||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||||
Kaćo, savršeni radovi, ona škrinjica s ružom ostavlja bez teksta, prvo lipa salveta, pa lipo uklopljena na škrinjicu, pa ukomponirana boja, savršeno........... A tvoji pitari, to ne triba ni govorit, bez premca.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
||||
Aaaaa netko je bio jako vrijedan. Super škrinjica, starinska i naravno s ružama....
![]() |
|||||
![]() |
|||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||||
Ajme kaća...šta da ti kažem....???? Ali "pitar" je savršen...
Na čemu si ostale radove radila??? Laminat ili ... |
|||||
![]() |
|||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||||
kaća, dobro jutro, vidim da si se probudila kao i ovo proljeće. Kad kažem dobar jutar onda mislim na tvoje radove koje radiš jer si nešto bila uspavana. Evo, ne znam što da ti napišem jer sam jednostavno bez teksta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||||
je, je, skrinjica, stvarno sam luda, nisam se mogla sjetiti... čuj, zašto ovo gore, jel ja mislin na ono što smo davno gorovile???? jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|||||
![]() |
|||||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||||
Sve mi je divno, ali mi je pitar posebno lijep! Baš mi bi trebalo nekoliko za balkon, morat ću okrenuti ZG naopako vjerojatno da ih nađem!
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
hvala draga..da znas da su mi i dosadili pitari,ove zadnje mi je sestra ustupila,ima ih jos par komada..a sve skupa,i ne pitaj,neman pojma ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||||
ne znam di mi je nestao komentar...ovo su sve od reda krasni radovi!! kolko si ti kupila tih pitara ?
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
aa,skrinjica znaci..nije bijela,nisam mogla nikako uhvatit pravu boju,zelenosvijetla je..i bas san presretna sto ti se sviđa,a sijetit ces se i zasto.. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||||
slatkice, baul ti je ova tvoja famozna kutija bijela sa ružama...kako se još kaže!?!?! |
|||||
![]() |
|||||
||||
cleo,anđelka,andrea
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
ljubice sta je baulcic ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
||||
Kaćo, predivno!!!
Baš me sve očaralo! ![]() |
|||||
![]() |
|||||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||||
Prekrasni radovi, posebno škrinjica
![]() |
|||||
ANĐELKA
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Ajme Kaćo ovaj baulčić sa ružama je za plakat lip...Prekrasan je, tako romantičan, identično romantičan kao što su ti kalupići, prekrasno, predivno...moji su kalupići uvik škuri i tipično mojim boja, zlatno, smeđe, bronca....
Pusaaaaaaaaaaaaaaa |
|||||
![]() |
|||||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||||
Znaš, tvoji radovi me uvijek ostavljaju bez riječi. .i uvijek ti to govorim. .i znam dosadna sam,ali što ću kad je tako. .
![]() |
|||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |