moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 35> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glavno da su biljke na sigurnom.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Bas lijep haos!!
![]() ![]() Fikus ti je jako lijep..velik..a i ostali cvijetovi ne zaostaju
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divan haos
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bože dragi,kako do sada nisam vidjela ovu ljepotu???? svaka čast ružičnjak?? fenomenalan,a da ne spominjem ostatak! od svega po malo i to volim...to zovem kreativni nered jer u savršenstvo ne vjerujem i zato imam neke svoje favorite ovdje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasno, sve "miriše" na zdravlje, zelenilo, ljepotu |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
baš ti je krasno
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sve za pet. Prekrasno, predivno, pre..., pre.... Svaka čast, moj naklon
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
ovih dana je pao sneg ali je zato do skoro bilo ponekih cvetica koji su me veselili.
skimija je sva u pupoljcima ali cu morati da joj dodam malo gvodzdja zbog ubledelih listova ![]() prevremene ljubicice ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Mimar koliko prekrasnog cvijeća i kakvog li šarenila
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Mimar, sve je preprekrasno. Ruže opijaju količinom, bojama, a gotovo mogu osjetiti njihov miris. Sviđa mi se tvoj ljetni dnevni boravak. Sve je za 10.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Jako lijep vrt nemam rijeći.Sve mi se sviđa.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ne volim da ponavljam slicne fotografije ali ovu moram da postavim tek da bih ostavila zimu u mojoj basti zabelezenu i konacno otvorila vrata prolecu i njegovim bojama...
![]() krenulo je,krenulo...safrani i bergenija koja vec dugo cveta a cini mi se da je pomalo zapostavljena ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Predivan vrt! Koliko boja na jednom mjestu.
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Bergenija se bas rascvetala, zumbuli tek oni domaci a jaglaci preseljeni iz sume vec pri kraju.Narcisi jos u pupovima, dosta je hladno jos uvek, trenutno je -1C.
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I kod mene hladno, ali cvijeće se ne da. Polako pokazuje svoje male nježne glavice! Samo naprijed!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
napokon počinje šarenolikost u vrtekima ...ova bergenia ima super cvijet
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš si me iznenadila. Do pred malo si nam pokazivala sličice dubokog snijega, a sada sve u cvatu - skoro više nego kod nas na moru! Super!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sve vise sunca i naravno, sve vise boja u mom vrtu
viole i obicne ljubicice u gomili ![]() ![]() sumske anemone se sasvim pripitomile ![]() i narcisi u punom sjaju ![]() plucnjak jos dremljiv ![]() ![]() zumbuli jos uvek oni domaci ali su i hibridni napupeli, bice ih za dan-dva ![]() erika i skimija se jos drze ![]() i ovo je danas zauzelo svoje mesto pod suncem, kupila sam ga za vikend ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mimar očaravajuće. I pored hladnoće kod tebe je već sve bujno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |