Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 80>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 23:45
Za one kojima nije jasno neka vide temu okupljanje forumaša, splitska kava, tamo su dokazi,  okupile se mi pa bla bla o salvetama i decoupageu, a minimode nas gleda i misli se šta je ovima sa salvetama a ona došla minjati biljke i sjemenja, haha, obavili smo i to posli.  
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 23:44
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

smile93 škrinja je preeeeeedivna!!!

monna Thank%20YouBlow%20Kiss
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 23:44
fala, fala prvo moran doć malo sebiGeek, pratit ću ja vas za početak!Wink
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 23:41
Originalno poslano od člana minimode minimode napisao:

smile39joj Kaćo pa ja nisam imala pojma o čemu se ovde radi, naravno Iris mi je poslala link, evo tek sam sada pregledala i ostala nemalo iznenađena u pozitivnom smislu (al stvarno!) Ovo što sam kod tebe vidla - ovo je prava umjetnost! Ne preostaje mi ništa drugo već od sada pratiti ovu temuSmile!
A ja mislila da samo razmjenjujete salveteLOL

hvala draga,drago mi da ti se svidilo..si vidila sad zasto nam sluze salveteWink ako pozelis probat malo mackat,samo reci,zacas cemo napravit radionicu,bar ti nisam dalekoValentine%20butterfly%20kiss
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 23:09
Originalno poslano od člana minimode minimode napisao:

smile39joj Kaćo pa ja nisam imala pojma o čemu se ovde radi, naravno Iris mi je poslala link, evo tek sam sada pregledala i ostala nemalo iznenađena u pozitivnom smislu (al stvarno!) Ovo što sam kod tebe vidla - ovo je prava umjetnost! Ne preostaje mi ništa drugo već od sada pratiti ovu temuSmile!

Da da pratiti pa pokušati, svidiće ti se, sigurno.

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 22:11
smile93 škrinja je preeeeeedivna!!!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 21:33
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2009 u 19:14
spring,vanja smile79..hvala cure moje dragesmile79
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 21:24
smile181a Kača, Kača ti si stvarno prava umjetnica, da bi ja trebala birati e neznam šta bi odabrala   Clap
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 15:16
Baš mi je krasna....
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 21:04
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

al si ti bila vrijedna u zadnje vrijeme Smile sve mi je lijepo Thumbs%20Up

da vrijednaWink..hvala draga..sutra se vidimo,veselim se druzenjuTongue
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 21:00
Originalno poslano od člana sanjam sanjam napisao:

Jako lijepa škrinjica, bebač isto, i ja često imam dojam da mi negdje nešto nedostaje, i onda tražim i tražim, prislanjam motive pa na kraju pravi nadođe. Tako i ti, doći će... Samo ćeš pogledati u njega i shvatiti, to je to.

hvala puno draga.nekad potrosim vise vremena trazeci pravi motiv,nego sto mi treba za cijeli rad napravitWink..
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 20:56
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

Kakva prekrasna škrinjicasmile93...gdje kupuješ te škrinjice?
Ja sam tražila kod nas,ali našla sam samo drvene i već imaju nekakve motive.

hvala draga..skrinjice sam kupila u samoposlugama "tommy"u solinu,kraj splita..ima ti ih i u zagrebu,ali neznam tocno gdje,znat ce nase cure iz zg,to ako svracas u metropolu..ako ih ne nađes,mogu ti ja pogledat ovdje kod nas,kostaju ti  pedesetak i neku kunicu.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 18:30
al si ti bila vrijedna u zadnje vrijeme Smile sve mi je lijepo Thumbs%20Up
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 13:46
Kakva prekrasna škrinjicasmile93...gdje kupuješ te škrinjice?
Ja sam tražila kod nas,ali našla sam samo drvene i već imaju nekakve motive.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 13:19
Stvano ti je super ispalo...lijepo si sve ukomponirala...
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 12:14
Jako lijepa škrinjica, bebač isto, i ja često imam dojam da mi negdje nešto nedostaje, i onda tražim i tražim, prislanjam motive pa na kraju pravi nadođe. Tako i ti, doći će... Samo ćeš pogledati u njega i shvatiti, to je to.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 12:11
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Kaća čini mi se da još nikada nisi imala ovoliko inspiracije...drago mi je za tebe da si se posvetila ovom hobiyu totalno, jer bi bilo šteta da nisi....
Čini mi se da si na ovom novom kovčegu skidala metalne dijelove...
Super je ispao!!!

A što se tiče ovog zadnjeg rada...totalno je drugačiji od stila kojeg smo navikli kod tebe ali to ne znači da je loš...dapače, otkrivaš nam nove poglede na tvoj hoby...Meni osobno je rad tako lijep i nježan ali me interesira ovi dodaci od čega su i koja je podloga???
smile120

hvala ti draga..mozda si cak i u pravu sto se tice inspiracije,drzi me ovo sto sam se okurazila sa dodavanjem boja,to mi je nesto novo..ma inspiracije nikad ne nedostaje,iman vas tu,a i druga lijepa mjesta na netu,samo volja treba..
nisam skidala kopce ni na ovom kovcegu,trackala sam preko njih sve u sesnaet,pa sam na kraju ovu prednju presla sa zlatnom bojom.
a zadnji rad je napravljen na onim istim dijelovima panel ploce,a dodatke sam imala u kuci,to sam jos predlani kupila jedan mali set tih sitnica,za uskrs
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 11:07
hvala,hvala,hvala,cure drage.smile79 smile79 smile79
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 10:12
Prekrasno!!!!!!!!!smile141

Bebici ne treba ništa dodavat.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.