kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 80> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vidim ja šta fali. Nema klina da se objesi na njega ovaj prekrašan rad. A da ne pričam o škrinjici.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super škrinja! Fantastično
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća čini mi se da još nikada nisi imala ovoliko inspiracije...drago mi je za tebe da si se posvetila ovom hobiyu totalno, jer bi bilo šteta da nisi....
Čini mi se da si na ovom novom kovčegu skidala metalne dijelove...
Super je ispao!!!
A što se tiče ovog zadnjeg rada...totalno je drugačiji od stila kojeg smo navikli kod tebe ali to ne znači da je loš...dapače, otkrivaš nam nove poglede na tvoj hoby...Meni osobno je rad tako lijep i nježan ali me interesira ovi dodaci od čega su i koja je podloga???
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Prekrasno!!!!!!!!!
![]() Bebici ne treba ništa dodavat.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hvala,hvala,hvala,cure drage.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hvala ti draga..mozda si cak i u pravu sto se tice inspiracije,drzi me ovo sto sam se okurazila sa dodavanjem boja,to mi je nesto novo..ma inspiracije nikad ne nedostaje,iman vas tu,a i druga lijepa mjesta na netu,samo volja treba.. nisam skidala kopce ni na ovom kovcegu,trackala sam preko njih sve u sesnaet,pa sam na kraju ovu prednju presla sa zlatnom bojom. a zadnji rad je napravljen na onim istim dijelovima panel ploce,a dodatke sam imala u kuci,to sam jos predlani kupila jedan mali set tih sitnica,za uskrs |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Jako lijepa škrinjica, bebač isto, i ja često imam dojam da mi negdje nešto nedostaje, i onda tražim i tražim, prislanjam motive pa na kraju pravi nadođe. Tako i ti, doći će... Samo ćeš pogledati u njega i shvatiti, to je to.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Stvano ti je super ispalo...lijepo si sve ukomponirala...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kakva prekrasna škrinjica
![]() Ja sam tražila kod nas,ali našla sam samo drvene i već imaju nekakve motive. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
al si ti bila vrijedna u zadnje vrijeme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala draga..skrinjice sam kupila u samoposlugama "tommy"u solinu,kraj splita..ima ti ih i u zagrebu,ali neznam tocno gdje,znat ce nase cure iz zg,to ako svracas u metropolu..ako ih ne nađes,mogu ti ja pogledat ovdje kod nas,kostaju ti pedesetak i neku kunicu. |
|
![]() |
|
hvala puno draga.nekad potrosim vise vremena trazeci pravi motiv,nego sto mi treba za cijeli rad napravit ![]() |
|
![]() |
|
da vrijedna ![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Baš mi je krasna....
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring,vanja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() A ja mislila da samo razmjenjujete salvete
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Da da pratiti pa pokušati, svidiće ti se, sigurno.
|
|
![]() |
|
hvala draga,drago mi da ti se svidilo..si vidila sad zasto nam sluze salvete ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |