Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <12345 407> |
Korisnik | |
Vrijedni mrav
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima sjemena adeniuma obesuma i arabicuma na aukcijama.hr ako nekoga zanima. Klijavost je provjerena i zaista niču.
Ja imam nekoliko različitih vrsta, somalense, obesum i arabicum i jako su divne biljke. Tko god ima priliku neka sije to sjeme s obzirom da se predivan izgled biljke - taj trbuščić koji joj daje posebnost, može dobiti samo iz sjemena. |
|
Sponzorirani linkovi | |
adenium
Već proklijao Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrijedni mrave a di su slike?
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kolika je cijena tog sjemena na aukcijama?
|
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Atlantida
Novo sjeme Pridružen: 29 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakve boje su cvjetovi?
Koliko ti je stara biljke? Inace, lijepo izgleda, zdravi listovi. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Atlantida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U ovoj boji su joj cvijetovi ... |
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni cvjetovi!
Ja imam jako puno adeniuma raznih uzrasta, a neke u fazi nicanja. Moglo bi biti blizu 100, ako svi niknu. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Atlantida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbilja?? Opa! I ja sam nedavno dobila sjemenke pustinjske ruže roza boje,..ali se bojim, da mi neće niknuti no tek sam jih posijala---pa sad čekam No iako nebude ništa drago mi je da sam spasila ovu jer je bilja zbilja jadna. Čekam tvoje sličice...stoga..navali ! Obaspi me njima
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stavit cu slikice kada budu svi nikli da vidis moju malu plantazu.
Sjeme, kada posijes nice za 4 dana, tako je bar kod mene. Ja sam ih sijala u zemlju za kaktuse, pomjesanu sa perlitom. Boja ima svakakvih; bijelih, zutih, roza crvenih, ljubicastih, itd. jerovatno ce proci jos puno vremena do prvog cvijeta, ali strpljivo cu cekati. Samo se bojim kako ce mi prezimiti ovu dugu i mracnu zimu u Norveskoj. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
dora
Upravo klijam Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam jucer posijala 5 sjemencica adenijuma... cekam :D
|
|
Atlantida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dora jesu ti nikla sjemena? Meni niklo svih 10....Kako sad dalje? Koliko zalijevati, biti na suncu ili ne biti,...?
|
|
dora
Upravo klijam Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niti jedan nije niknuo.
Brijem - lose sjeme.
Steta.
|
|
adenium
Već proklijao Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Atlantida ispočetka nemoj držati na direktnom suncu tek kad budu jedno 2 i pol cm barem sam ja tako napravila. Imam ih četiri i još su živi. Sad se prže na suncu i zaljevam ih skoro svaki dan. A znak da ih treba zaliti je kad se njihov trbuščić počne mrežurati. Sretno |
|
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
www.ortaniqe.com to ti je u SAD ali provjereno stize
|
|
Vrijedni mrav
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sram me je okačiti slike kad sad nemaju cvjetova. Dok procvjetaju pa ću se malo hvaliti.
Cijene na aukcijama su 12 kn i 14 kn za 5 sjemenki. Početna cijena, naravno, ali se katkad da kupiti i za tu početnu kad je mala zainteresiranost. |
|
Vrijedni mrav
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je. Trbušćić je izvrstan pokazatelj da se ne pretjera sa zalijevanjem. Meni su isto niknuli svi adeniumi koje sam kupila, a što se tiče orezivanja, kažu kad se odreže vrh adeniuma da se ljepše onda grana.
|
|
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nabavila sjeme obesuma odoh sijat , sva treperim
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da vam pokazem nekoliko mojih adeniuma sijanih u prosincu i sijecnju, veljaci. Imam ih jako puno, ovo je samo jedan mali dio. Miss, sretno sa sijanjem! |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji su jako loši.
Iz prve ture sijanja nikla tri, preživjela zimu, ali nisu proljeće. Vjerovatno sam ih previše zalijevala. Iz proljetne ture sijanja, imam još tri-četiri koji pokazuju da bi mogli preživjeti, a ostali su propali. Ne prežive li ovi, dižem ruke od njih, bez obzira koliko su mi lijepi i koliko ih želim. Tvoji su fuksija odlični. |
|
Miss M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pokušaj ih posaditi u glinene teglice ali one prirodne ne ofarbane one ti upiju višak vode
|
|
Odgovori | Stranica <12345 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |