Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne lisno dekorativne biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dracena - Zmajevac
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dracena - Zmajevac

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 34>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
BubaSanja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 43
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BubaSanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 21:13
jao, moja trenutno cvate i ne znam kud bih sa sobom koliko intenzivno miriši.

Wacko
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 20:23
Voki krasno. Najprije nas je lantana oduševila cvijetom dracene, a evo sad i tvoja predivno cvjeta.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 19:40
Voki predivno. Moja je sestra imala veliku dracenu (mi je još zovemo drvo života), bila je visoka do plafona i imala je i cvijet, samo jednom i nikad više u skoro 40 godina.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 17:24
Viki  smile78za tebe i tvoju dracenu
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 17:11

Ova dracena mi je cvetala i prošle i ove godine pa je počinjem ubrajati u cvetajuće sobne biljke...
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 20:21
A nebi se htjela zamjerat, iovako smo na ratnoj nozi,ali nastavi li tako reć ću joj nešto
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 18:07
White samo ti svekrvi reci da su to tvoje biljke a neka se ona brine za svoje.Budu li ti svi prčkali po cvijeću samo ćeš kupovati i bacati novce a od cvijeta ni C.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 11:34

White ne dozvoli nikoe da radi oko tvojih biljaka.Ja to ne dam i niko mi ne dira cvijeće,a ne da ga zalijeva...Inače dracene ne vole puno vode,više su zadovoljne bez manjka vode nego zbog viška..

Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 17:53
Ma 100% je to razlog.Dođe mi svekrva pa joooj kako ti je to sve suho pa ajmo punu čašu vode pa zalije Onda eto ona jadna istrune pa ova kaže:pa gdje i neće kad joj je uvijek sve suho da joj ja moram dolazit zaljevat cvijeće..Mislim stvarno
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 17:06
White meni se je to isto dogodilo sa dracenom na poslu,samo je istrunula i sve joj je lišće otpalo,ali kod mene je bio problem puno vode,jer ju je zalijevao svatko tko bi prošao kraj nje!Možda si i ti pretjerala sa vodom.
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 00:30
Negdje sam pogriješila..ali imam ja još jednu
Sada samo moram paziti da mi ne završi kao prva
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 00:20
ja sam svoju dracenu presadila čim sam je dobila,a ima joj 6 godina i od tad je i istom pitaru i napreduje

Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 00:15
Ali uglavnom nema je više,stoji samo stabljika a sve grančice same otpale
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 00:14
ja svoju dracenu presadila i ona ošla Mislim da je i jedan od razloga zalijevanje jer mi je bila počela kao trunut?
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 19:08
Ajme divote ne mogu vjerovati kako je sve zdravo,lijepo i zeleno.Onaj bendžamin je smile39svaka čast i tebi i mami!!
Na vrh
Suzizana View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 80
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Suzizana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 11:28
lijepog li vrta!
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 15:04
JAO DIVNOG BENJAMINA
Na vrh
Lidach View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 3
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lidach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 11:44
Citam vas jako dugo i mislim da je doslo vrijeme da vam pokazem maminih nekoliko dracena i jos nekog cvijeca i malo vrta.
link za album: http://public.fotki.com/Liddy/
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 09:33
evo i moje stare 3 god.dobila je i društvo,ne smeta joj ni preveliki cvijetnjak,(slikana prošle god.u 10 mj da ju sad ne slikam ponovno,ima možda koji listić više)
a ovako je izgledala samo pola god.prije,sva jadna

čovjek uči dok je živ
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 19:10
Ja imala sa zeleno bijelim listom,i riknula,ostala mi sa zeleno zutim listom..Inaja nisu rijetke,imaš ih u mbm,čak jako povoljno.Male skroz oko 5km..Ima ih i zelenih i sarenih..Sa sirokimi uskim listom...Ja sams voje sarenosline kupila u mbm..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.