hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 22232425> |
Korisnik | |
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malena da ti i ja poželim dobrodošlicu, i kao što je kaća već prije rekla, bilo bi šteta da nisi stavila svoje radove. .jako su lijepi. .
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
malena malena bila bi prava steta da nisi stavila svoje radove,jako su ti lijepi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
evo novih
![]() tako izgleda boca kad je vino unutra i sa čepom
![]() i čestitka uz nju - inače za moju prijateljicu koja je prije 2,5 mjeseci dobila bebu, a pošto voli ljubičasto i ovaj cvjet uz odgovarajuću saksijicu
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
superiška
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Jako lijepa flaša
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Slatko, taman za stavit jednu ružicu unutra.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
je, može se sad odmarati kad ju je ispraznio
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
hvala vam svima na poticaju koji nam svim novima dajete esmeralda, ta je ideja već ukradena
![]() ![]() sva je presprejana zlatnim lakom, a ovo bijelo pri vrhu je zbog blica. u prirodi je potpuno zlatna.
a to iza je ruka od mog dragog
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Dobrodošlica i od mene, samo kradi ideje, sve mi ovdje to radimo pomalo, malo ukradeš, malo staviš svoga i eto ga - unikat!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
malena je ....... narasla
lijepi su ti radovi, bravo
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Malena malena dobro nam došla!!!
Radovi su ti lijepi,ali sada ih moraš još staviti da se divimo i dalje...
Potencijala vidim imaš...ma bravo!!!
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Dobro došla i ugodno druženje, radovi su ti prekrasni sve ali baš sve je predivno, a ova flaša sa božićnim motivom me je oduševila, ako smijem ukrasti ideju,kradem.... tako kada vidiš sliku nemoj misliti da sam ti ukrala flašu, samo ideju
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Dobro došla, lijepi su ti radovi, odlično ti ide, samo naprijed, čekamo nove radove.
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
dobro došla među nas mala malena. Imaš lijepe radove i samo tako nastavi dalje. Što se tiče rižinog papira, 50x70 cm je 8.00 kn za potpuno bijeli - a sa motivima su po 15 i 16 kuna i pakirani je po jedan komad. To su cijene iz Lumosa za Chemaco ne znam ali ima cura koje tamo kupuju pa se nadam da ćeš dobiti i njihov odgovor
Stavi slike i ostalih radova ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Baš krasno- sve odreda
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasni radovi
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ja imam jedno pitanje - na koji način je pakiran rižin papir? je li po jedan list ili na više? koliko košta?
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Malena dobrodošla!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baš ste
![]() čitala sam nekad prije o samoj salvetnoj tehnici (čini mi se na stranici od chemaco) ali mi se nije baš učinilo interesantnim, ali nakon što sam pregledala skoro čitav forum oduševila sam se. a onda dala u potragu za materijalom - eh to je bilo malo teže s obzirom da nema prodavnice hobby materijala u tuzli, bih, pa sam čak putovala do sarajeva i osijeka po sitnice
![]() u svakom slučaju primjetiće se da sam dosta ideja "ukrala" sa foruma....
evo još malko radova
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
dobro nam došla!
koliko vidim dobro si ti to savladala. a nije ni čudo kad si učila od majstorica. ja sam se isto nedavno uključila i oduševljena sam ekipom. nadam se da ćeš i ti biti.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 22232425> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |