more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 26272829> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jako mi se sviđa....najjednostavnije je najljepše...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Kako mi je draga ova zadnja salvetica. Ja sam s njom imala prvi uradak!
![]() Što se tiče lakiranja i ja sam cure pitala i uzela akrilni bezbojni lak u spreju. Imaš ga u svim dućanima boja i lakova. Samo naprijed! |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako mi se sviđa sve sto si nam do sada pokazala
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Inače nisam veliki ljubitelj cvjetnih motiva, ali kad mi serviraš bilo što da vuče na tirkiz i još u kombinaciji s ovako nestandardnim cvijetovima = prekrasno! A tek kad dobije sjaj! Mmmmmmm!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
hvala svima na lipim komentarima
![]() još jedan rad. obojano, zaljepljeno, ali nije lakirano.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
I meni su baš zgodne, malo ribarske mreže i povješaj ih na zid, super..
I da, lakom pređi svakako, puno ljepše onda izgleda, a kukice možeš lijepiti silikonom.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Baš su ti precukrene minijaturice, oduševljavaju me!
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Ovo ti je super, to volim kada se iz ničega napravi nešto tako posebno i jedinstveno
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
morski konjic je pre prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Dobrodošla. .i radovi su ti baš lijepi. .samo tako dalje. .
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasno!!! Samo tako nastavi!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super ideja sa daskicama
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jako lijepi radovi.....baš kao i tvoj avatar i tvoj nick
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ispričavam se svima zbog slika. nešto sam petljala po photobucket, al više neću
![]() nadam se da je sada sve dobro, da možete vidit slike. stavila sam ih opet di su i bile prije. i hvala vam svima na dobrodošlici.
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Dobro došla... i ja bih vidjela slikice!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
more dobro nam dosla,jedva cekam da se slike opet pojave,slutim nesto lijepo
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
More, dobrodošla!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
More pridružujem se dobrodošlici...ali slike su ti nestale!!!
Daj ih molim te stavi ponovno da se možemo diviti tvojim radovima...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
nestale su ti slike. Stavi ih ponovo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kad staviš slike ne briši ih na photobucket-u
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 26272829> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |