Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 272> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga a što ja si tu izaberem što želim, to je tu kako bi međimurci rekli "kak v štacunu" , ima tu svega i svačega
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanja1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
Pomozite - da li je ovo krumpirov grm pustio listiće ili je to nešto drugo?
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad su obje sa photobucketa. Sa imagesforme su mi nekako titrave slike. Možda negdje griješim. Prva je bila loša ... sad ću obrisati.
Bako, to je hrpa kamenja koju smo s poda samo nabacivali. Za onog tko se razumije tu je od 40-60 kubika kamena i pitanje je dana kad će nam se složiti na put. Izdrobili smo u pijesak do sada više od 100 kubika i stvarno nam ga je dosta. Ako vam kažem da smo sve ručno izvadili i da u našem dvorištu nije bager bio duže od 4 sata ......... Uh ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tija, sve bilje ovdje na slici se brzo širi. Dogodine ću dijeliti što me naročito veseli.
|
|
|
|
![]() |
|
sanja1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
Jedna planika i tri nepoznate, ali meni drage biljke na ukorjenjivanju (na tren sam ih otkrila ispod boce).
![]() Konačno imam ceanotuse. Jedan veliki i par malih koje mi je bilo žao baciti pa sam pokušala. Trebali bi se uhvatiti je sam ih onako sa strane ...
![]() Barem da uspije!
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ma Hoya ovo je prekrasno pogotovo ovaj jastučac,vidjela sam ga danas kod jedne žene u vrtu kad sam išla po maloga u vrtić,pokrio je cijeli kamenjar i super izgleda.Reci mi mogu li ga sada posaditi ili je već kasno,mislila sam se malo ogrebati,ako bude sreće
![]() |
|
![]() |
|
Te sadnice su rasle u vazicama, ali su izvađene, umotane u papir i svaka posebno u najlon… Ma nemam riječi. Račun u paketu … |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svašta tu ima Hoya, i slike su dobre, a ono zadnje je krumpirko jer je i meni takav, nadam se da će sada krenuti.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hoya a što je Gratis od toga? Nisam bila uopće skužila da je to narudžba nego mi je rukopis bio poznat, a fakat što se pakiranja tiće tu su maheri izvježbali su se super biljčice dobro podnesu put
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya super je sve to, znaš da sam jedva čekala jutro da sve pregledam još jedan put.
Koliko toga sam dobila od tebe bojim se da sam ti ispraznila dvorište.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš si se dobro ponovila. Da li to što naručiš iz Buzeta dođe tako pakovano?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ja imam stvarno loš aparat. Kad vidim sličice od mimar, Silvek ... Malo sam tužna jer to u prirodi izgleda puno bolje!
![]() Ovo je samo Triši da vidi - ove sam ti dala posađene u vazicu i za njih sam ti govorila da ih možeš zabosti u rupu u zidu, a da će narasti veliki grm (jastučac). One druge van vazice pogledaj pod campanule - campanele, tako nekako!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa ako odluče maknuti kamenje i saznaju cijenu...
Nema tih biljaka i zemlje koja bi ih stajala isto.
|
|
![]() |
|
Tija, sedum - ima žute cvijetiće!
|
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bome i ja sam se vratila sa punim najlonom biljka od Hoye.
Dobra ti je ideja sa plastičnim bocama.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya baš je ta narudžba super, a vidim da je svaka biljka obilježena, što mi se posebno sviđa.
Nakon izleta u Buzet valjda ću i ja biti bogatija za neku njihovu biljku, kada se ide?
Zadužili smo Bergeniju da ona organizira Buzet, negdje koncem travnja, pa ćemo čoporativno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Odmah na ulazu nalazi nam se ogromna hrpa kamenja koju po svemu sudeći nećemo maknuti slijedećih 10 godina. A meni muka...
Najprije sam improvizirala mali vrt uz rub, a sad pokušavam svim mogućim penjačicama sakriti barem dio te rugobe.
Triši sam htjela pokazati: ovdje u lijevom uglu u kamenu u šaki zemlje bez vode raste jastučac. Očekujem da će dogodine prekriti cijeli kamen.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Baš je fora ta biljka! Umjesto vaze s cvijećem to na stolu!
|
|
![]() |
|
Važi, samo moramo javiti gđi Anđelini da se ne dogodi da nije tamo kad dođemo. Tako mi je rekla kad smo se zadnji puta čule! (oprosti što se ponavljam - ovo sam već negdje napisla)
P.S. Znam da sam nezasitna, ali ja bi taj dan iskoristila i za odlazak u Ures (ili u Poreču ili Umagu) - može li se to tako iskombinirati?
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Teško je reći jer se vidi samo dio tog kamenja. Ali ovako izgleda doista zanimljivo.Ne bi li bilo jeftinije i praktičnije nabacati između kamenja zemlju pa napaviti originalni kamenjar?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |