Macak - nudi, traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bi sjeme žutog pakujca i malo zimzelena, a imam sjeme pakujca plavog i roza ako si za
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Niko ništa?
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Na žalost nemam nista od toga sto trazis
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ja popunjavam svoju hladovinu, pa ako imate (može i šta god uspjeva u sjeni:
Pakujac (samo da nije žuti, njega imam)
bijelu decentru (srdašce)
pelcere šimšira
jedić
habulicu
stjenjarsku iglicu
čvorastu iglicu,
jesensku šumaricu
proljetnu šumaricu
ne znam kako se razmnožava rododendron, ako može i njega
hortenziju bijelu ili neku s plosnatim cvjetovima
bilo kakav kukurjek
Od ponude imam za sada:
zimzelen (list je šaren, cvijet plavo ljubičasti)-pelceri
plavi ukrasni slak (sjeme), penjačicu
ljubičicu, vtnu-pelceri
sjeme nevena
malu puzavicu koja fino miriši, ima šarene listiće, možda bi mogla biti plektrantus, izgleda sično, meni je iz posude izašla na travnjak i raširila se,prezimi vani.
Ne mogu se sad više sjetiti ničega, kasnije još dopišem, a biće poslije i sjemena dok krenu biljčice.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |