kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 80> |
Korisnik | ||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
zaslužila si
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
Kača draga ovo je za tebe i tvoje predivne radove
![]() |
||
![]() |
||
|
nista draga,malo mi inspiracija blokaje..i neka ti nama svratis,lipo te je vidit,pa makar i svaka 2-3 tjedna ![]() ![]() |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
Kaćo oprosti, van teme je al da odgovorim anastaziji:
- ma baš je suprotno anastazija, triba mi malo gorčine
![]() - Kaćo jel ima šta nova od radova? (ja se ubacujen ka padobranac, šta se i može vidit iz priloženog, svako 2-3 tjedna...
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Stalno si mislim kaj je to 2K, ali došlo vrijeme da i ja to skužim.
![]() Radovi su ti predivni. P.S. Navratila malo da vidim radove, dok se moj morski motiv suši! Naravno da se sjetila društva sa mora! ![]() |
||
![]() |
||
|
jesi draga,ali "dvaput je dvaput" ![]() ![]() ruzice hvala draga,i tebi ![]() |
||
![]() |
||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
|
Ne znam da li sam već komentirala, ali zadnji tanjurček je bonbončić!!
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
zadnja 2
![]() |
||
![]() |
||
|
dragicke hvala vam najljepsa..
![]() ![]() saara u dvokomponentni sam utrljala bijelu patinu ![]() |
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Opa, što se netko raspištoljio s 2K. Draga, ne znam šta mi je bolje, stvarno ti dobro ostaju pukotine, a zekići su mi preslatki. Odlično!!!!!!
![]() |
||
![]() |
||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
|
ovo ti je savršeno. Što si utrljavala u K2? Savršeno je
![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
kaća, ne znam da li je ljepša škrinjica ili oni predivni tanjuri...kako su dobre pukotine! Fantastično!!!
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
meni je onaj bebač što spava preeeeekrasssaannn...
|
||
![]() |
||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
|
Zadnji tanjurić ti je prekrasan
![]() |
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
eh,uvijek gledam i divim se i ne znam bi li komentirala ili ne, jer nemam riječi za tvoje radove. .pa zato samo |
||
![]() |
||
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |