Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik mojih planova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dnevnik mojih planova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 24>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 22:30
Mamaa ja nemam zuljeve,ali koristim svaki trenutak bez kise da uradim nesto korisno u basti:))
ova podela posla ti je super!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 22:29
Mamaa ja nemam zuljeve,ali koristim svaki trenutak bez kise da uradim nesto korisno u basti:))
ova podela posla ti je super!
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 19:54
Danas cijeli dan kiša- zato cijeli dan s dečkima radim decoupage.
Usput da ne ispadne da sam na kavici rekla krivo- muž je šnito i istukao meso, dečki su ga valjali a ja ispekla- hoćete jesti- pomozite LOLLOLLOL-(na po šala, na po istina)
ovo je pripremio muž brašno je zadatak najmlađeg člana obitelji jaja s jedne strane namaće mlađi, s druge stariji i na kraju stariji ima u zadatak prezle
a evo tko mi je pomagao u pripremanju
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 16:34
Mamaa budem ja još koji put obišao trgovačke centre u zg,možda su dobili novu pošiljku.mogla si mi dati i mob ako nađem da te zovnem i provjerim da li si u međuvremenu našla drugdje,tako da je ja ne kupujem.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 14:19
zvonkica draga baš sam jutros razmišljala šta je s tobom...naravno d atreba indentifikacija-bumo rješavali u hoduSmile

rozu pampasicu još nisam našla naravno- nema je ni za lijek- bu se već našla- ali sam našla čičoku (TRopi SmileClap)

Do sad sam s dečkima farbala teglice- sad se suše, pa bumo poslije spavanja ljepili salvetice- kiša lijeva pa da ih zaposlim- već dugo se tak nismo igrali, pa ajd malo opet, njih to jako veseli
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 12:05
Draga Mamaa,rzžno vrijeme, pa eto mene ....očekivala sam skikice neidentificiranih biljčica ali ništa, pusa i javi se! Tipkasm iz kreveta , uzela sam slobodan dan !!!!
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 12:01
Originalno poslano od člana DANČI DANČI napisao:

Mamaa jesi ti u potrazi za rozom pampasicom????smile134
Poznajuč tebe možda je već posađena..smile161
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 19:17
I da zatvorim današnji dan otvaram igru čik pogodi što je to.
Tko pogodi šta je na slici dobije za nagradu lize od mojih dečkijuSmileSmileSmileSmileSmileSmile  evo vam i malo bliža slikica
Sretno!SmileSmileSmile
Baš me zanima tko će skužitiWinkLOLLOL
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 19:10
Čisto za dnevnik-rezultat (ovaj put nije tako strašno)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 19:02
Mamaaaaaaa, šta radiš od sebe. Jesi li ti ljuta pa si podivljala od rada ili imaš PMS. Ženo, ja sam hiperaktivna (bila, sad posustajem), ali ti ?!

I još nešto. Dobro si ti oprala poštara. U četvrtak navečer je baka imala palmice, a ti ih danas već sadiš! Gdje to ima!?
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 18:40
Ukratko sad sam umorna ko konj- mislim da ću peglati sutra- nekako me krevet zove baš me zanima koliko ću izdržatiBig%20smile
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 18:38
Ja sam primjenila drugu terapiju- 4h smile134s Rose.
Dobila sam na poklon divnu guzmaniu- ali se nisam smekšala.
Cijeli dan vjetar luđački puše - ali ja sam odlučila da me ni on neće pokolebati- oprala 7 vešmašina- sve suho- još mi za dana ostaje složiti ovo- naravno i popeglati - ispod te hrpe se skriva moj bračni krevet Shocked
Osim toga sam otišla i kupila novi najlon- još zemlje i ja ko ja nije bilo cvijeća- došla doma s nektarinomWink
Pripremila još jednu gredicu (moje gredice su malo poveće) - i kako sam odlučila da od ove godine radim i multikulture i za probu bio vrt- na onu već postojeću ukomponirala rotkvicu i z. salatu, na novoj posadila grašak i još 1kg lučice - ja se samo brinem da luka ne sfaliLOLLOL
U klijalište posijala 90 % predviđenog (ispada da je klijalište premalo). No zato sam ulovila muža- ima rok mjesec dana pokazala mu mjesto- želim plastenik mali.
Obavila zadnju berbu s vrta- peršin mi je prekrasan- nisam očekivala da će biti toliko dobar - ma evo da i vi vidite - to je ona velika kašetaSmile
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 20:24
Sad se lijepo draga okupaj i otiđi u krevet čitati knjigu... (to sam oduvijek sanjala napraviti kad bi mi digli tlak, onako hladnokrvno odšetati... nisam nikad uspjela - pa navijam za tebe!)
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 19:44
I baka me danas razveselila- poslala mi je palmicu- jedva čekam ponedjeljak SmileSmileSmileSmileSmile
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 19:20

posadila sam kaktuseke koje mi je poslala rose Heart.

Posadila biljkice od Tropija i na povratku u kuću- skužim da imam neku vrečicu pod brajdama- već luda idem ju pokupiti- kadli susjeda mi ostavila klinčeke. odmah nastavak sadnjeSmile. I pade mrakCry stop vanjskim radovima- do sutra.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 19:17
Uđem u kuću- atomska bomba- e bogami takva bude i ostala- oni misle da sam ja kućna pomoćnica- sad mi pun kufer da non stop spremam- kazna- neću im speglati niš- nek idu zgužvani ili nek sami peglajuAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry dosta više sad velim stop- pa da vidimo ko bu popustil, iako alergična na kuću u rusvaju sad neću prstom mrdnuti dok neće sve blistati makar im trebalo mjesec dana
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 19:16
Danas sam ujutro opet uletila u poštu- stigao paketić od Hoye- Dobila i biljkice i sjemenkice . Hoya hvala puno na tvom doprinosusmile79.
Na poslu koma- trči doma, naravno još su malo nasip i moju okućnicu popravili s novim naslagama blata - preko ovog  bi ja trebala ići do dvorišnog komposta - samo primjerAngryAngryAngryAngry

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 23:00
kako bi to bilo lijepoSmileSmileSmile
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 22:27
mamaa,tebi je ovo bio jako aktivan i na kraju veseli tjedan Clap uskoro ćemo se kod tebe dolaziti diviti botaničkom vrtu Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 21:51
Eto ja sam jako sretna što se tako divni ljudi i ljubitelji cvijeća i životinja nalaze u mojoj blizini SmileSmileSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.