Atmosferske ljepote |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 24> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
oho vidi ovu temu nisam do sad vidla
ajde da vam stavim neke moje nedavni zalasci
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
super manči
i ti si lovila Mjesec i Veneru 27.02. kad je Venera bila najsjajnija i najbliže mjesecu
![]() |
|
![]() |
|
....baš neobično da smo u isto vrijeme slikale...mene je to sjetilo na onu pjesmu starogradsku...."mladi mjesec zagrlio zvijezdu Danicu....."....pa sam morala ulovit... ....da li si mijenjala boju pozadine? |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš ste dobro ovo uslikale.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ne slikala sam u predvečerje dakle prije nego se smračilo imam i noćne no ova mi se više svidjela
inače ne volim ništa na slikama mijenjati samo male korekcije tipa kontrast, sharpanje nakon smanjivanja .. no boje volim da uvijek budu onakve kakve jesu
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Gogice,ove tvoje slike su baš extra,remek djelo...Evo jedna i od mene,sinoc uslikana,pri zalasku sunca...
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Slike su vam predivne, baš ste majstori, moja je malo mutna, ali evo od pred sat vremena:
Rijeka, Učka, more snijeg, žažara.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Skoro dva mjeseca nisam ovdje svraćala. Zbilja prekrasnih fotografija. Sve umjetnik do umjetnika! |
|
![]() |
|
![]() |
|
i malo kumulusijade od 24.05.2008. iz Solarisa
![]() meni prekrasna slika
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Gogica slike su super. Ja sam uStarigrad Paklenici uslikala kako dolazi nevrjeme ispod Velebita.
![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Metropola noću
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Budi se naš grad
![]() |
|
![]() |
|
...zanimljive slike
![]() ...gogica, sejvala sam tvoju sliku iz Solarisa, fantastična je, ne ljutiš se!?....neću je zloupotrebljavat, samo za album....
![]() |
|
![]() |
|
ma zašto bi se ljutila manči
uhhh prepun mi je komp kako bi tema rekla atmosferskih ljepota i drago mi je kad se nekome još svide
![]() posebno obožavam razno razne varijante zalaza
evo zalaska za prošli badnjak ahh kako je bio lijep
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Rijeka Kupa van korita ...
![]() |
|
![]() |
|
uh grdo izgleda
Sava fala bogu u koritu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |