-Moj - hobi -- |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tačno tako , ovo me sve podsijeća na moju mamu kad je oa bila djevojka, i nekad se ražalostim ,ali lijepo je da uvijek ima neko da zadrži uspomene na naše didobe roditelje. i ja mislim d ću do kraja istrajati u ovome jer su velike i lijepe uspomene ovdje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
joj kiliko lipih stvari, jako lijepi hobi niho, pun je uspomena i povijesti
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Dobro je očisti sa žicom onda sa šmirglom papirom i izglačaj , fino je ofarbj i super izgleda ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tu sam ja cijelo vrijeme, samo jednostavno ne stignem na sve strane kvalitetno pratiti...
A ovog šiša se sjećam kada je moja pokojna baka pržila kavu u njemu, čak i miris mogu osjetiti...
A oni mali fildžani me podsjećaju uvijek na Baščaršiju i vrijeme studiranja...
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ajme koliko lijepih stavari.. pegli ima i ja ali ne znam s čime da je očistim.. pomagajjjj
|
|
![]() |
|
Proljeće napokon evo i tebe , a je reko šta bi sa njom krasno iti si se vratila
@ INAJa hajde odma |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
e vala ja bi tu jednu kahvu iz šiša jel se tako to kod vas zove
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Niho vratila si me u djetinjstvo ovim svojim stranicama...
I mi smo imali puno sličnih stvari neke smo imali iste kao i ti ( drveni rezbareni tanjuri, onaj mali drveni bunar, drvena vaza, mlin za kavu), a neke sam viđala jer je to bio dio bosanske kulture. Ti si imala sreću svoje sačuvati a s našim se netko vjerojatno počastio ili tko zna gdje je to sve završilo.
Imala sam sreću da sam prošle godine donijela zidni sat drveni (zlatarne celje) koji je moj pokojni tata kupio davno prije rata, stoji mi u kuhinji kao uspomena na neka lijepa vremena i na moje djetinjstvo...
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ti nama na kapaljku malo po malo nove slikice stavljaš.
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
niho konacno. Predivna kolekcija, bas puno stvari koje mi nemamo, voljela bih to vidjeti u zivo,a tek mm - uzivali smo gledajuci i sami smo sakupljaci takvih starih stvari, pa nas je tvoja tema posebno obradovala.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
ma ima i on:crkvene peći,dvometarske samostojeće satove,starinske satove,svjećnjake.........a nije ni to baš jeftino,on uglavnom ove velike stvari a ne male upaljaće i to,a ja ti imam novaca za razmjenu:iz stranih zemalja,stare novce itd....
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
E Lantana ja ti to još uvijek radim pa kad dođeš kod mene maksuz ćeš popiti ovu kahvu i iljepo bi bilo da svi postaviti na ovu temu ko šta ima jer ima i neki stvari koje ja i ne znam za nji pa da vidimo kod jedni drugi .Bilo bi mi drago ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
jao niho i moj tata to voli,odmah je pitao dali je to za prodaju
![]() |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho, ovo se zove puna kuća svega i svačega.
I meni je Hoya zapeo za oko onaj mlinac za kavu, sada vidim moju mamu kako melje, a kava miriši... Niho nećeš vjerovati ali i ja imam one male filđane (da li se tako kaže) na onoj tacni. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
-To je -dalaf ili neznam još kako se zove,a služio je za pržiti sirovu kafu i zatim bi se mlijela sa mlinom onim gore. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |