OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 30> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
vidi se tko pazi na majčicu zemlju.Sviđa mi se ideja sa pšenicom, a ove šalice nisam vidjela u toj veličini mislim tako male-preslatke su. Ma naravno i podlošci da se ne bi naljutili ako ih ne pohvalim
![]() |
|
![]() |
|
Gogs, podlošci su se već malo iskrivili od ljutnje (sad su pod jednom debelom knjigom)
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Otoče, baš slatka kombinacija, bravo, hoćemo i sliku kad sve bude gotovo!
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
U prvi mah sam pomislila da je ovo torbica, tako da si mi baš dala ideju kako da poboljšam neke od svojih jednostavnijih torbica.... baš mi se svidja
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Slika s detaljm čamaca ili barki .. kak se to već zove.. prekrasnooooo
Podlošci tak slatki... pa ti si puna ideja!! |
|
![]() |
|
Ajme, ja baš ništa novo ne radim, a vi izvučete stare stvari , hvala na pohvalama
|
|
![]() |
|
jedan tanjur za pincu (pogaču)
![]() |
|
![]() |
|
i nekoliko jaja, koja još moram dovršiti - ofarbati sa druge strane
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Koja vesela jaja, jesu li prava?
|
|
![]() |
|
Nisu prava, malo je prerano, ali sad sam izvježbala, pa ću i prava ukrasiti salvetama
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
jaja su super
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Vidim da si se i ti uhavatila jajca, bravo, baš su slatka!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasno,i tanjur i jajca..u prvi mah mi se ucinilo da je tanjur pun jaja,a ono salveta..
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ovo je krasno
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasno, posebno tanjur
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok dobro sam ja rekla da tebi sve ide od ruke.
Jajca jedinstvena ali me nešto drugo zapeklo u oči.
Pinca!!!
Šta je to???
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |