Dnevnik mojih planova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 24> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mamaa,tebi je ovo bio jako aktivan i na kraju veseli tjedan
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kako bi to bilo lijepo
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Danas sam ujutro opet uletila u poštu- stigao paketić od Hoye- Dobila i biljkice i sjemenkice
![]() ![]() Na poslu koma- trči doma, naravno još su malo nasip i moju okućnicu popravili s novim naslagama blata - preko ovog bi ja trebala ići do dvorišnog komposta
|
|
|
![]() |
|
Uđem u kuću- atomska bomba- e bogami takva bude i ostala- oni misle da sam ja kućna pomoćnica- sad mi pun kufer da non stop spremam- kazna- neću im speglati niš- nek idu zgužvani ili nek sami peglaju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
posadila sam kaktuseke koje mi je poslala rose Posadila biljkice od Tropija i na povratku u kuću- skužim da imam neku vrečicu pod brajdama- već luda idem ju pokupiti- kadli susjeda mi ostavila klinčeke. odmah nastavak sadnje
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I baka me danas razveselila- poslala mi je palmicu- jedva čekam ponedjeljak
|
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Sad se lijepo draga okupaj i otiđi u krevet čitati knjigu... (to sam oduvijek sanjala napraviti kad bi mi digli tlak, onako hladnokrvno odšetati... nisam nikad uspjela - pa navijam za tebe!)
|
|
![]() |
|
Ja sam primjenila drugu terapiju- 4h
![]() Dobila sam na poklon divnu guzmaniu- ali se nisam smekšala.
Cijeli dan vjetar luđački puše - ali ja sam odlučila da me ni on neće pokolebati- oprala 7 vešmašina- sve suho- još mi za dana ostaje složiti ovo- naravno i popeglati
![]() ![]() Osim toga sam otišla i kupila novi najlon- još zemlje i ja ko ja nije bilo cvijeća- došla doma s nektarinom
![]() Pripremila još jednu gredicu (moje gredice su malo poveće) - i kako sam odlučila da od ove godine radim i multikulture i za probu bio vrt- na onu već postojeću ukomponirala rotkvicu i z. salatu, na novoj posadila grašak i još 1kg lučice - ja se samo brinem da luka ne sfali
![]() ![]() U klijalište posijala 90 % predviđenog (ispada da je klijalište premalo). No zato sam ulovila muža- ima rok mjesec dana pokazala mu mjesto- želim plastenik mali.
Obavila zadnju berbu s vrta- peršin mi je prekrasan- nisam očekivala da će biti toliko dobar - ma evo da i vi vidite
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ukratko sad sam umorna ko konj- mislim da ću peglati sutra- nekako me krevet zove baš me zanima koliko ću izdržati
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mamaaaaaaa, šta radiš od sebe. Jesi li ti ljuta pa si podivljala od rada ili imaš PMS. Ženo, ja sam hiperaktivna (bila, sad posustajem), ali ti ?!
I još nešto. Dobro si ti oprala poštara. U četvrtak navečer je baka imala palmice, a ti ih danas već sadiš! Gdje to ima!?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Čisto za dnevnik-rezultat (ovaj put nije tako strašno)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I da zatvorim današnji dan otvaram igru čik pogodi što je to.
Tko pogodi šta je na slici dobije za nagradu lize od mojih dečkiju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sretno!
![]() ![]() ![]() Baš me zanima tko će skužiti
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
|
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Draga Mamaa,rzžno vrijeme, pa eto mene ....očekivala sam skikice neidentificiranih biljčica ali ništa, pusa i javi se! Tipkasm iz kreveta , uzela sam slobodan dan !!!!
|
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
zvonkica draga baš sam jutros razmišljala šta je s tobom...naravno d atreba indentifikacija-bumo rješavali u hodu
![]() rozu pampasicu još nisam našla naravno- nema je ni za lijek- bu se već našla- ali sam našla čičoku (TRopi
![]() ![]() Do sad sam s dečkima farbala teglice- sad se suše, pa bumo poslije spavanja ljepili salvetice- kiša lijeva pa da ih zaposlim- već dugo se tak nismo igrali, pa ajd malo opet, njih to jako veseli
|
|
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Mamaa budem ja još koji put obišao trgovačke centre u zg,možda su dobili novu pošiljku.mogla si mi dati i mob ako nađem da te zovnem i provjerim da li si u međuvremenu našla drugdje,tako da je ja ne kupujem.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Danas cijeli dan kiša- zato cijeli dan s dečkima radim decoupage.
Usput da ne ispadne da sam na kavici rekla krivo- muž je šnito i istukao meso, dečki su ga valjali a ja ispekla- hoćete jesti- pomozite
![]() ![]() ![]() ovo je pripremio muž
![]() ![]() ![]() ![]() a evo tko mi je pomagao u pripremanju
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Mamaa ja nemam zuljeve,ali koristim svaki trenutak bez kise da uradim nesto korisno u basti:))
ova podela posla ti je super! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Mamaa ja nemam zuljeve,ali koristim svaki trenutak bez kise da uradim nesto korisno u basti:))
ova podela posla ti je super! |
|
![]() |
|
Gioa ja imam jako osjetljivu kožu- od kad znam za sebe, tak da sam se već naućila živjeti s njima-nije ugodno ali bože moj šta je tu je.
Podjelu poslova sam uvela kad sam shvatila da bi svaki dan pohance jeli a ništa ne bi cjenili- sad svi sudjeluju- i cijene hranu koju su pomogli pripremiti.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |