Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 104> |
Korisnik | |
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BAŠ JE SVE ...MA DA BI ČOVJEK REĆ REKEL
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Kontesa super,i tvoj vrt se budi..A zasto klematis drzis unutra a ne napolju?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
alisa bojim se da mu je vani još hladno,bojim se mraza još
![]() tulipani tako sramežljivo izlaze..pa tko će ih dočekati ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
i ovdje kod tebe ugodno i prelijepo. Sviđa mi se ona konstrukcija za klematis.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kontesa vrt je lijep. Narcisi i tulipani...a šta reći!!! Super!
Ovo sa špagom je super ideja...
Ona djetelina od kume će ti cvasti cijelo ljeto, ima je moja svekrva...
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
proljeće,jel smije ona prezimiti vani? i jesi ti svoje pasiflore van iznijela već?
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Moja pasiflora je prezimila u podrumu i super se držala.
Sada je već na terasi i na očigled raste i tjera nove izboje, s tim da su ti novi izboji svijetlije zelene boje, pa se iskreno nadam da tako i treba biti...
![]() |
|
![]() |
|
super,hvala ti, i ja ću svoju onda polako van staviti
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mislim da ne bi trebala imati nikakvih problema...sada već nije tako hladno, a i dani su duži... sretno!!!
|
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Divno kontesa i tvoj se vrt probudio plava maćuhica je prekrasna
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
pa gdje sam ja bila i ovo nisam vidjela divno je
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno,divno,divnoooo!
a bas mi je drago cuti da je ona trava neunistiva,cini mi se da sam takvu kupila,ali je jos malecka(Carex):))))) |
|
![]() |
|
Gio trava je lijepa,ali poprilično agresivna i raste ko šašava,zato možda ne bi bilo loše da je odmaknuta od odtalog cvijeća ili još bolje,ograniči joj korjenje da se ne može jako širiti...kad ju sadiš,u zemlju stavi neku posudu bez dna i unutra šaš
![]() u vrteku je napokon krenuo život ![]() narcise napokon u punom sjaju ![]() ![]() i malo zumbula ![]() nadala sam se da će biti bujnije,ali tulipani još ne cvatu kao ni ukrasni luk ni kockavice ![]() ![]() preslice polako vire ![]() i nešto plavu,a drugačije je izgledalo na pakiranju ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kako je travica počela bujati tako i neka ukrasna kopriva ili takvo nešto,a pčelice se silno razveselile samo zujkaju,a leptiri uživaju
![]() ![]() u voćnjaku sam našla ljubičice..morat ću im bijele donijeti da se druže ![]() ![]() božuri polako kreću ![]() a ovi su smješteni u novu ogradicu ![]() roza srčeka stvarno polako kreću,ali bijela ne kreću još nikuda ![]() ![]() kraj srčeka je smješten šeboj stigao od sashe ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kamenjar je dio nove stanovnike..dvije pustinjske ružice i nešto sam prebacilvala vamo tamo...još to nije gotovo..fali kamenja
![]() ![]() ![]() i sirotica je uselila u kamenjar ravno iz podruma ..nekakva je blijeda ![]() phlox je pun pupova..ne vidi se baš najbolje pfff ![]() jel ovo aubrieta? počela je cvasti,a Florijan sve prati i čuva ![]() ovo ne znam kako se zove,ali pupići su spremni ![]() runolist je potjerao pupove ![]() potočnica ima svoje mjesto u kamenjaru ![]() ovako to za sada izgleda..još kamenja moram skupiti ![]() sa strane sedum promijenio boju iz crvene u zelenu ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kontesa, koliko ti je star ovaj phlox???
To je od prošle godine ili ???
|
|
![]() |
|
djetelina je malo na sunčanju bila,ali nisam sigurna da joj se svidjelo
![]() cvate žuto i širi se ko šašavo ![]() ostići su kod ruža ![]() ![]() ![]() ![]() vinogradarka je isto procvala mljac ![]() a u kući se napokon i damice odlučile cvasti..kalanhoe ![]() ![]() ![]() za danaas dosta ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Potocnica ti se jako siri, posijeci je nakon cvjetanja (nedaj joj da se cvijetovi pretvore u sjemenke), ja sam sa svojom pocela ,nakon tri godine se prosirilo po cijeloj 2x3m povrsini, sada ih svaki put kad vidim malu biljku potocnice cupam iz zemlje. Znam da joj nikada necu doci na kraj
![]() A ona ogradica od pruca je ispala super. Prvi put si radila tako nesto? Bravo!!!
|
|
![]() |
|
proljeće,mislim da je...točno godinu dana kako smo počeli kamenjar raditi..tu na slici je prvi u čošku
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
kontesaa, kamenjar ti je simpa, ali imaš u njemu predivne biljke
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |