Triša piše dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940> |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da,zato mi ostali nemamo kaj kupiti.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Skitnice, tvoj sam dužnik, svakako
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
[QUOTE=Triša]I jesam da znate, ali ne zbog pobožnosti nego samo da je neka fešta, baš je bilo super.
Ma Triša šalila sam se, a mislim da sam te u ovih par mjeseci "upoznala" i sigurna sam da si TI tamo gdje je fešta.
Podsjetila si me na školsku kolegicu iz srednje škole koja je rekla da od Uskrsa najviše voli ŠUNKU:
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma znam da je sve zezencija, zato obožavam ovaj furum i ljude, koji su uvijek spremni na šalu, baš mi je žao štoi nisi bila s nama u Žažini, ali nadam se da cjelodnevno druženje na flori u Zgb nećeš propustiti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Proljetni pozdrav ostavljam!! Tako da se zna da sam tu, pratim i čitam - a i doma pooooolako nešto oko vrta radim, sadim, vadim....
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Koja super ideja za obilježavanje, štapići od sladoleda, zakon, ko bi se toga sjetio
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ideja je super, znači da se moram dobro nalizati slaja jer nemam malu dicu koji bi to za mene napravili s užitkom
![]() |
|
![]() |
|
Da i ja kažem, ali znaš koliko bi morala pojest sladoleda, kolko toga meni treba. Za sada sam napravila puno plastičnih, a MPK-starija mi obećala naručini one drvene špatule s kojima doktori gledaju u grlo i to će biti super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
super, meni ipak nažalost toliko toga ne treba jer nemam puno cvjeteka koliko ih ti imaš.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma meni se svidja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Danas sam došla iz vikendice, naravno da me uvijek čeka hrpa posla. Neke su se tek nikle biljke skoro utopile od silne kiše, ali sam uspjela nešto spasiti.
Posijla sam lila i bijele dature i dobro označila, a u jednu malu posudicu posijala sam i cleome. To sam sve dobila na kavi od Mikice, veselit ću se kada niknu.
Sutra moram poslati preostale cleome u Zagreb, a i nešto za Bosnu Nihi, jer me ta žena već izludila zašto joj ništa ne šaljem.
Bakine palme posađene u zemlju idu u morsku vikendicu prvi lijepi dan.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Triša ne mogu pronaći gdje si tražila objašnjenja o biljkama koje sam vam ostavila, pa ti u tvoj dnevnik ubacujem sliku one biljke čije ime nisam znala.Zove se VIBURNUM,to sam saznala u vrtnom centru .Evo i slike iz mog dvorišta...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Hvala ti sada znam što je to, ima toga oko moje kuće, ispred dječjeg vrtića, ali ti si mi dala još jedno lišće slično tome, no vidjet ćemo kad naraste - posađeno je.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Danas sam puno vremena provela u dvorištu. Zemlja je mokra, ali svejedno se moglo malo čačkati. Kupila sam još 100 l zemlje, pa sam mješala s vrtnom i najprije napunila cvjetni stup i posadila neke hoyine viseće zvončiće, nekoliko karpatskih zvončića, potočnice, i još neke biljke dobivene od Hoye. Tek kad se sve razraste vidjeti ću koju sam gužvu napravila.
Mahoniju posadila ipak u vrt, jer mi je Korijenko obećala jednu za u vikendicu. Procvjetao mi je žuti tulipan, a izvirio još jedan crveni božur za koga sam mislila da je izgubljen.
Počistila terasu, premjestila malo potopljene klijance na sunce da se osuše.
Da posadila sam i jedan oleandar, koji mi je pustio korijenčić i onu mirišljavu (nekima smrdljivu) grančicu, koju sam dobila od mame, na kavi u Žažini.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Draga, baš ti hvala!
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
danas sam prosla kroz jedan parkic i videla mahoniju,meni se dopada taj grmic
![]() |
|
![]() |
|
Je Gio, meni će biti baš zgodan, posađen je ispod amula (to je neka divlja voćka kao šljiva), a kako on cvijeta po zimi kad amul nema lišća mislim da će baš biti dekorativan.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |