frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je pravi lovački suvenir! Samo da ga moj tetak (isto lovac) vidi, sigurno bi mu se nasmijali brci!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
malena malena nisu lješnjaci nego žirevi...
andrea hvala... |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Frida, znaš da sam očekivala od tebe nešto ovako dobro!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
e ovo mi je baš predivno, super izbor boja i detalja... jesu li ovo pri vrhu lješnici?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo! Jako lijepo, posebno kutijica sa leptirićem
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo ja opet u noćnoj smjeni...
Kutijica Leptir za prijateljicu moje kćeri ![]() ![]() ....pa kalanhoe dobila novo ruho ![]() ...i u čast L'Ocitaine kozmetike ![]() |
|
![]() |
|
uglavnom navečer..ne mogu stići preko dana sve što moram obaviti... |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Lovac će se oduševiti!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivna slika
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasna slika,ali kad to radiš,po noći?
|
|
![]() |
|
Evo gotov je poklon za jednog lovca...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure...a kako sam na bolovanju bit ce sad vise radova...
|
|
![]() |
|
predivne su
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Jako su ti zanimljive ove žlice, mogu reć da mi se jako sviđaju. .
![]() |
|
![]() |
|
Evo prva žlica je dobila družicu, a kad dodje treća s motivom smilja poslat cu sliku "L'Occitane " kozmetici ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivno! a tanjur mi je nekako najlipši što se tiče drva, samo nastavi i dalje sa tim. i sama sam počela kopat po bakinoj kući, u radnji, ispod kamina, ma svugdi, samo da nađem nešto što će se meni svidit
![]() |
|
![]() |
|
Bit ce, bit ce, uskoro...
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Držač mi je baš slatki!
Čekamo jaglace i narcise!!! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |