Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mini-mini vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mini-mini vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 20212223>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 20:48
Bravo Lili!
Sviđa mi se kako od malih stvari napraviš da tvoj dom bude topliji, plemenitiji i ljepši. Samo nastavi tako! Polako i sve ćeš stići!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 20:26
Radiš ti sve u šesnaest.
Sve mi je nekako gušt pratiti tvoje radove. To me prisjeća na moje početke. Sve sam zasadila, a onda mi je MM odmicao jer je morao zidariti. On završi, a ja natrag s biljkama.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 20:11
Evo to su noviteti kod mene,da se vidi da i ja nešto radim!!!!
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 20:09
to je onaj (novi) kaktus. Za sad izgleda ko štap.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 20:06
i ostatak pikavaca sam u veće tegle presadila,a MM mi obećao staviti dasku ispod da bude ljepše
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 20:05
malo jajčeka na božićnoj trešnji,nekak mi je čudna al može bar za ukras koristiti! Smile
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 20:03
pa sam se još malo igrala bojanjem

i jasmin uz njih
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 20:01
i malo mojih bodljikavaca,za sada će tu ljetovati!!!

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 19:59
Nove (pofarbane) lojtrice za pasifloru.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 19:57
Iza se vide još dvije vreće zemlje!!! Big%20smile
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 19:52
A ovo je reznica od prošle godine,do danas je bila u vodi i ljepo se ukorjenila i danas sam ju posadila.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 19:49
Ljiljani u teglama
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 19:47

Ovo su trublje-koje nisu preživjele
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 19:46

Kućica je dobila novu boju,sad mora i svoje mjesto

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 19:44
to je taj moj vrtek iz daljeg.

i moja pavitina ljepo napreduje
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 12:06

Imala sam ja strpljenja i previše,zato i je još sve tako. Ali iskreno se nadam da će doći sve na svoje. Za sad mi je važno da mi cvijeće lijepo raste,a poslje ću uređivati,kad bude mjesta za to.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 16:59
Bit će lijepo kad se sve razbuja i popenje ....Strpljenja...
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 16:40
lilly, odlična je ideja- "podloga" (nosač) za pavitinu gdje se može penjat!
Što se tiče S, Nukežao mi je, neki ljudi stvarno nemaju i nežele imati "smisla za ljepo"- mislim na tvoj vrt i cvijeće,....više vole krš i nered okolo....takvih ljudi ima jakoooo puno, i stvarno mi nisu jasni?!??!!!Unhappy
Nemoj kloniti, samo budi ustrajna u svom naumu.
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2009 u 16:11
e moja lillyi ja bi sad sa tobom
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 19:25
A stavila bi sliku te starudije al me sve sram. Kad ga budemo rušili slikat ću pa da vidite ljepote od MVS,to je njezino i njoj ne smeta,a zna da meni da i zato neda da se ruši. Bome onda jesi pod snijegom! Al još malo pa će biti ljepo vrijeme. Trenutno mu se i ne veselim onako jako jer moram sve izpočetka,upravo sam vidjela da sam ostala i bez svih agava. Nije mi jasno što se to ove zime dogodilo. smile220
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 20212223>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.