Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 56> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
opet savrseno lijepo i originalno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Vau, ovo baš izgleda...
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasan okvir!
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
E hvala vam curice. Dori jesam ono sam crtala jer sam dobila četvrtinu salvete pa nisam imala što drudo. Hvala i mužu. Vila draga uljanu boju možeš kupit i bilo kojoj hobi butizi ili nekoj za slikare. To ti je najobičnija boja za crtane, ali se zove uljana. Isto izabereš nijansu koja ti odgovara za pukotine
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Ma super ti je ogledalce..
ogledalce, ogledalce reci tko je najljepši...
![]() Hvala na poduci! Ja sam probala sa smeđom patinom, ali nisam zadovljna kad je utrljavam, sve mi potamni i poružni. A kakva je to uljana boja-opet me poduči molim te..hvala!!
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Sara, samo sam kratko škcnila novosti, i žurim, i nisam se mislila prijavljivati, ali kad sam vidila ovo tvoje ogledalo morala sam, odlično je, savršeno, čak je i moj muž u prolazu bacio pogled pa kaže da je super.
E pa draga, vridilo ti ih je donit kad tako dobro radiš, stvarno sam oduševljena. A šta ti je ono drugo pored Klimta, to si sama crtala? Toliko krasnih detalja a nije prešareno i pretjerano. Odlično!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
kako ste vi drage
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Suuuuupeeeeer!
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
krasno!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma pusti sad fotografije... ogledalce je super! |
|
![]() |
|
Evo i mog Klimta. Nisam zadovoljna fotografijama, ali jednostavno nije moglo bolje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vilavita evo ukratko. To je k2 i ima dvije bočice. Imaš step1 i step2. Prvo staviš step 1 naravno, koji ti izgleda kao drvofix tako da pokriješ sve. Sve će ti bit bijelo. Ja imam onaj sottile iz Lumosa. Step1 (ova firme) ti se suši oko pola sata ne smiješ valjda duže. Onda premažeš sa step 2 nemoj jako tanko, onako ko krakle i pusti da se dobro osuši. Nemoj se brinut ako ti step1 negdje ostane bijel poslije sve nestane. Kad ti se sve osuši utrljaš ili preh koji naručiš za k2 ili uljanu boju. Pamućnom krpicom utrljavaš sve dok ne ostane samo u pukotinama. To je ukratko to. Ako neko ima neka druga iskustva neka napiše. Ne znam je li s drugim firmama drugačije. Mislim da jest
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
baš lijepo..
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Saara, bravooooo!!!!!
![]() Hvala!
![]() ![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
A kad si mi ih ti kupila dori. Da ne bi tebe nebi ni ovog rada bilo. Ostala mi još 3 pa ih posebno čuvam. Neću ih bezveze nablihat
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
sara prekrasno je ogledalo, baš prekrasno!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno saraa
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ma baš sam naletila
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti. Kako si ti brza. Malo sam se bojala gužvanja, ali dobro je prošlo.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |