Moja mala radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Korisnik | |
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Otok
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasni radovi. zbilja ne znam koji bi rad posebno izdvojila jer zbilja je sve pre pre prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Hvala more, moram se sad opet malo probuditi s novim radovima, nekako sam se uspavala. A ima i slikica sa prvog sajma tri gracije sa svojim radovima iz Gudovca kraj Bjelovara
![]() |
|
![]() |
|
Bjelovarski sajam u Gudovcu.Kao što sam obečala,tri gracije na prvoj zajedničkoj prodajnoj izložbi.Puno zabave i zanimljivh komentara.Uživale smo.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
idem si napravit secera i vode,ovo moje srce ne moze izdrzat
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa zašto kaća43, kaj smo krivo napravile....
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo je doista zadivljujuće! Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
nadalivz koja si ti na slikama ak smijem znati?? da malo posložim imena i slike...
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
pozdrav svima ,ovo je moj prvi pokušaj uključiti se u vaše društvo,do sada sam samo pratila što radite i čitala komentare,a ubuduće ću pokazati i svoje radove,(kad savladam tehniku)
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Bravo Nadali...kao što sam ti već rekla....tvoji radovi su predivni i ti si definitivno najbolja mastorica pitorica koju sam upoznala
![]() Molim te, svakako me obavijesti kad ćeš slijedeći put izlagati jer tvoje radove želim doživjeti u živo ![]() Svaka čast draga ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Nadali ovo je prekrasno. .
![]() |
|
![]() |
|
Dobro jutro svima. Evo objašnjenja. Tri gracije se nalaze na slici broj 2. Slijeva na desno. Prvo moja teta Goga, u sredini ja, a na kraju gđa Nada (nik nada-m koja će nam se uskoro nadam se sa svojim predivnim radovima i pridružiti).
Naravno hipy, žao mi je što se nisam ranije sjetila obavjestiti sve Vas da se nalazimo na sajmu, nije mi palo na pamet.
Hvala svima na pohvalama.
![]() |
|
![]() |
|
Dobro došla nada-m i u ime svih ovdje molim Vas da što prije pokažete svoje radove
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Koliko je ovdje krasnih radova!!! Bez teksta sam...
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Sada sam još jednom prošla cijelu tvoju galeriju i mogu reći da mi koje mislimo da nešto znamo, pa baš i ne znamo, imamo puno toga naučiti od tebe. Ali kada vidim što si sve napravila, pa onda nije ni čudo, imaš iskustvo, toliko lijepih izloženih radova, čestitam još jednom....
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nadali ti si stvarno umjetnik!!!
Radovi su....ma nemam riječi...a pittorico...fantazija!!!
Ne znam što radiš u životu, ali po ovome bih rekla da si rođena umjetnica!!!
Uživala sam gledajući tvoje radove!!!
Nada-m dobro nam došla, i uvjerena sam da i ti imaš super radove, zato što prije otvori galeriju i pokaži što sve znaš i umiješ!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |