moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo začina...vlasac
![]() i svašta nešta na okupu
![]() i moj rasadnik,pola je cvijeće a pola povrće posijano
![]() lončanice se privikavaju na friški zrak i sunce
![]() ovaj pakujac je jučer slikan i nazire se cvjetni pup,danas se već roza boja nazire.Na očigled raste
![]() Lantana,od Lantane,naravno
![]() ![]() Paket od Proljeća mi je stigao i u njemu ove ljepotice
![]() ![]() još jedna
![]() ![]() moja "suzzi" iz sjemena se počela već penjati
![]() ostić iz sjemena
![]() i to je to.....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
eh napokon tvoj vrtek
![]() ono ljubičasto je jastučac ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A ovo drvce je fenomenalno ma šta je da je
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
zumbuli su pri kraju no još su lijepi
![]() ![]() ![]() phloxići
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
shasha, ovoj kojoj ne mozes ime zapamtiti je aubretia
|
|
![]() |
|
![]() jedna anemona je nekako ostala i procvala
![]() ljubičice
![]() nikako mu ime zapamtiti...
![]() astilba na očigled raste
![]() između ostalog i zbog njega obožavam proljeće...moja "bijela kugla"
![]() neko drvce kojem niko ime ne zna
![]() još malo rascvalih grmića
![]() ![]() mislila sam da će se bolje vidjeti,i ružmarin će procvasti ovih dana
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Mali plavac sam vidjela u šumama Gorskog kotra. Stavila sam i slike negdje, ali ne znam jeli u "Cvijeće iz prirode" ili u "Gorski kotar". Ime mu nisam saznala.
![]() A budući je Triša blizu tih šuma, zato ne pita kakva je to biljka! ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Krasan ti je mali plavac...valjda bu i moj uskoro procval
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Gio je tri puta ponovila, pa mogu i ja još jednom - super!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas si pravo rekla hoya:)
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Malo sam svratila da vidim promjene, ali promjene nema |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Shasha, plavac je prekokrasan
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma šta je daje prekrasno je i meni stvarno liči na jedan od najljepši cvijetova od ćuvarkućai predivan rast ima ta se jedna na dr. penje dok ostale se šire
|
|
![]() |
|
"nekaj plavog" je to,Kat rea
![]() ![]() Ova dva čupava narcisa,ispod smreke,su tvoja,Kat.rea.Tu im stvarno ne paše i nemam poima kak su dospjeli tu pa kad ocvatu idu tebi.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Sada sam baš uspoređivala narcise tvoj bijeli sa žutim i ona moja dva - tri narcisa - tri nijanse žute boje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Možda ta čuvarkuća tako cvjeta, one obične zelen imaju isto sličan izbojak i na vrhovima cvjetiće, ali ti to sigurno znaš bolje od mene, no za ovo će se sigurno javiti neki znalac. Ostalo je sve super, a žutilo na početku prekrasno. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Danas sam slikala nešto što sam trebala,i za pomoć pa sam usput i par slikica za ovdje"okinula"
![]() ovakve narcise imam,imam i one obične žute,no to sam se sad sjetila,pa nema slike
![]() ![]() ![]() i tratinčice
![]() ako neko od vas zna šta mi je ovi na čuvarkući,nek mi javi.Naime,tu čuvarkuću sam prošlo ljeto kupila i naknadno,kad je već bila posađena u zemlju,ovo je u sredini počelo rasti.Sad "ovo" i cvate
![]() |
|
![]() |
|
Otok,jel to taj žuti allisum??
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja sam sada preletila sve stranice tvoga vrta tražeći jednu biljčicu (činilo mi se da sam je vidjela u tvom vrtu), nisam je našla (možda i imaš, ali se slike sporo otvaraju, pa sam možda preskočila), ali nije mi žao, imaš prekrasan i ogroman vrt, uložen je veliki trud, ali su zato rezultati........
a dok sam ovo pisala sjetila sam se kako se zove biljka koju sam tražila - alyssum žuti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |