Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 63> |
Korisnik | ||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Bas sam bila umorna.Dosta je zimskog sna, treba se sad steci kondicija kopanjem i sadenjem
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Hello Zvrk baš sam se nekidan pitala ma gdje je Zvrk, hladno je u Engleskoj pa je nema u vrtu. Drago mi je da ćemo opet uživati u tvojim slikama, cvijeću, znanju...
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Zadnjih tri dana je bilo super suncano, provela sam ih u vrtu
![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Zvrkice nemaš pojma koliko mi je drago da si se javila, već sam mislila da si nas napustila i uskratila meni da uživam u stvaranju tvog predivnog vrta, a sad idem gledati što si napisala i slikala
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Konačno Zvrk! Pratiti ćemo te u stopu i uživati u tvom vrtu. Super shopping si obavila, puno lijepih biljkica, ajme kad to sve procvate, divota....
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
![]() |
||
|
to je Hollyhock http://en.wikipedia.org/wiki/Hollyhock (lat.alcea).
Naraste oko 2 m, sa divnim cvjetovima, ovaj ce biti pa skoro crn (jako je taman cvijet). Ja ih volim posaditi u pozadini cvjetnjaka.
|
||
![]() |
||
|
Ja volim trajnice, investiras jednom (bila je ponuda 5 sadnica za 10 funti) a svake godine postaje sire i vece a neke daju i bebe
![]() Imam jedan dio vrta (uz susjedovu ogradu) gdje mi nekad njegove koke udu u vrt pa kopkaju, odlucila sam imati cvijece na tom mjestu pa nece imati po cemu kopati
![]() Na srecu (ili na zalost) imam jako veliki vrt pa se uvijek nesto sadi, kopa, mijenja.
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
e Zvrk, ti na sreću imaš veliki vrt. Što bi ja dala da imam takav, moj bude ako uspije oko 5000m2 ali za koju godinu.Inače super slike a o biljkama da ne govorim
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Je li to crni sljez?
|
||
![]() |
||
|
Pa nece ni tvoj vrt biti bas malen
![]() |
||
![]() |
||
|
Sorry, ne znam nazive na hrvatskom, napisala sam ti latinski naziv ALCEA pa provjeri.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
|
meni se čini da nije crni sljez ( onaj divlji, ljekoviti koji raste kod nas - malva slivestris) ali je neka od križanaca bijelog i roza sljeza.... ( althaea off.) no ako je kultivar onda je možda samo za oči ali i to je puno kad je krasan :)
|
||
![]() |
||
|
Cowslip http://en.wikipedia.org/wiki/Primula_veris
I za mene predivno iznenadenje , posadila sam prije 10-tak godina nekoliko lukovica Fritillaria http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plantprofile_fritillaria.shtml
Mislila sam da sam ih izgubila jer su uz vodu (makar vole vlagu) i cesto je poplavljeno ali sam se bas iznenadila, jako su se prosirile i neke rastu 2,3 m od originalnog mjesta sadnje
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Zvrk na našoj Tv je išla jedna britanska serija Ružmarin i Timijan. O dvije vrtlarice zapravo obje penzionerke, koje u svakoj epizodi uređuju nečji prekrasni vrt i usput rješavaju poneko ubojstvo!Jako sam rado gledala zbog prekrasnih vrtova...
E pa šetajući po tvom vrtu kao da gledam tu seriju. Predivno, maštovito puno svega i svačega.
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Au da sm stobom sad otkačila bi radeći i uživajući, jako sam ljubomorna kad vidim tako velike vrtove
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
zvrk ovo je predivno budjenje!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |