Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvrkov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zvrkov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 63>
Korisnik
Poruka
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 22:14
Drugi dijelovi vrta se polako bude

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 22:30
Originalno poslano od člana minimode minimode napisao:

LOL vjerojatno od umora nisi mogla stati na nogama, a kamoli slikavati.....
Sevenoaks
p.s. izbor cvijeća, je predivan, vidim da su to jake i zdrave sadnice-neće biti problema sa nastavkom rasta u tvom lijepom vrtu!

Bas sam bila umorna.Dosta je zimskog sna, treba se sad steci kondicija kopanjem i sadenjem LOL.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 22:43
Hello Zvrk baš sam se nekidan pitala ma gdje je Zvrk, hladno je u Engleskoj pa je nema u vrtu. Drago mi je da ćemo opet uživati u tvojim slikama, cvijeću, znanju...
život je more
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:10
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Hello Zvrk baš sam se nekidan pitala ma gdje je Zvrk, hladno je u Engleskoj pa je nema u vrtu. Drago mi je da ćemo opet uživati u tvojim slikama, cvijeću, znanju...

Zadnjih tri dana je bilo super suncano, provela sam ih u vrtuBig%20smile.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 23:24
Zvrkice nemaš pojma koliko mi je drago da si se javila, već sam mislila da si nas napustila i uskratila meni da uživam u stvaranju tvog predivnog vrta, a sad idem gledati što si napisala i slikala
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 09:20
Konačno Zvrk! Pratiti ćemo te u stopu i uživati u tvom vrtu. Super shopping si obavila, puno lijepih biljkica, ajme kad to sve procvate, divota.... Tongue
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 09:28
Molim te daj mi reci što je ono tamno u vrhu slike

A koliko tu ima preljepih trajnica koje si kupila, ma fenomenalno. I još jednom sretna sam što si ponovo tu.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 15:21
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Molim te daj mi reci što je ono tamno u vrhu slike

A koliko tu ima preljepih trajnica koje si kupila, ma fenomenalno. I još jednom sretna sam što si ponovo tu.

to je Hollyhock http://en.wikipedia.org/wiki/Hollyhock (lat.alcea).
Naraste oko 2 m, sa divnim cvjetovima, ovaj ce biti pa skoro crn (jako je taman cvijet). Ja ih volim posaditi u pozadini cvjetnjaka.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 15:25
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Konačno Zvrk! Pratiti ćemo te u stopu i uživati u tvom vrtu. Super shopping si obavila, puno lijepih biljkica, ajme kad to sve procvate, divota.... Tongue

Ja volim trajnice, investiras jednom (bila je ponuda 5 sadnica za 10 funti) a svake godine postaje sire i vece a neke daju i bebeLOL pa ih se moze presaditi u druge dijelove vrta.

Imam jedan dio vrta (uz susjedovu ogradu) gdje mi nekad njegove koke udu u vrt pa kopkaju, odlucila sam imati cvijece na tom mjestu pa nece imati po cemu kopati Wink.

Na srecu (ili na zalost) imam jako veliki vrt pa se uvijek nesto sadi, kopa, mijenja.

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 15:28
e Zvrk, ti na sreću imaš veliki vrt. Što bi ja dala da imam takav, moj bude ako uspije oko 5000m2 ali za koju godinu.Inače super slike a o biljkama da ne govorim
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 17:40
Originalno poslano od člana zvrk zvrk napisao:

[QUOTE=Tija]

Naraste oko 2 m, sa divnim cvjetovima, ovaj ce biti pa skoro crn (jako je taman cvijet). Ja ih volim posaditi u pozadini cvjetnjaka.
Je li to crni sljez?
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 20:39
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

e Zvrk, ti na sreću imaš veliki vrt. Što bi ja dala da imam takav, moj bude ako uspije oko 5000m2 ali za koju godinu.Inače super slike a o biljkama da ne govorim

Pa nece ni tvoj vrt biti bas malenWink.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 20:41
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Originalno poslano od člana zvrk zvrk napisao:

[QUOTE=Tija]

Je li to crni sljez?

Sorry, ne znam nazive na hrvatskom, napisala sam ti latinski naziv ALCEA pa provjeri.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 20:50
Danasnja setnja vrtom poslije posla

Aubretia u punom cvatu

Ovako je izgledao dio vrta nakon sto sam posadila nove sadnice

Euforbia

Narcise u punom cvatu

Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 20:56
meni se čini da nije crni sljez ( onaj divlji, ljekoviti koji raste kod nas  - malva slivestris) ali je neka od križanaca bijelog i roza sljeza.... ( althaea off.) no ako je kultivar onda je možda samo za oči ali i to je puno kad je krasan :)
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 20:57
Cowslip http://en.wikipedia.org/wiki/Primula_veris

I za mene predivno iznenadenje , posadila sam prije 10-tak godina nekoliko lukovica Fritillaria http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plantprofile_fritillaria.shtml

Mislila sam da sam ih izgubila jer su uz vodu (makar vole vlagu) i cesto je poplavljeno ali sam se bas iznenadila, jako su se prosirile i neke rastu 2,3 m od originalnog mjesta sadnje Star.

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 20:59
Zuti vodeni irisi polako vire iz vode

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 16:10
Zvrk na našoj Tv je išla jedna  britanska serija Ružmarin i Timijan. O dvije vrtlarice zapravo obje penzionerke, koje u svakoj epizodi uređuju nečji prekrasni vrt i usput rješavaju poneko ubojstvo!Jako sam rado gledala zbog prekrasnih vrtova...
E pa šetajući po tvom vrtu kao da gledam tu seriju. Predivno, maštovito puno svega i svačega.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 16:30
Au da sm stobom sad otkačila bi radeći i uživajući, jako sam ljubomorna kad vidim tako velike vrtove 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 21:27
zvrk ovo je predivno budjenje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.