Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vilavita evo ukratko. To je k2 i ima dvije bočice. Imaš step1 i step2. Prvo staviš step 1 naravno, koji ti izgleda kao drvofix tako da pokriješ sve. Sve će ti bit bijelo. Ja imam onaj sottile iz Lumosa. Step1 (ova firme) ti se suši oko pola sata ne smiješ valjda duže. Onda premažeš sa step 2 nemoj jako tanko, onako ko krakle i pusti da se dobro osuši. Nemoj se brinut ako ti step1 negdje ostane bijel poslije sve nestane. Kad ti se sve osuši utrljaš ili preh koji naručiš za k2 ili uljanu boju. Pamućnom krpicom utrljavaš sve dok ne ostane samo u pukotinama. To je ukratko to. Ako neko ima neka druga iskustva neka napiše. Ne znam je li s drugim firmama drugačije. Mislim da jest
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Evo i mog Klimta. Nisam zadovoljna fotografijama, ali jednostavno nije moglo bolje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma pusti sad fotografije... ogledalce je super! |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
krasno!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Suuuuupeeeeer!
![]() |
|
![]() |
|
kako ste vi drage
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Sara, samo sam kratko škcnila novosti, i žurim, i nisam se mislila prijavljivati, ali kad sam vidila ovo tvoje ogledalo morala sam, odlično je, savršeno, čak je i moj muž u prolazu bacio pogled pa kaže da je super.
E pa draga, vridilo ti ih je donit kad tako dobro radiš, stvarno sam oduševljena. A šta ti je ono drugo pored Klimta, to si sama crtala? Toliko krasnih detalja a nije prešareno i pretjerano. Odlično!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Ma super ti je ogledalce..
ogledalce, ogledalce reci tko je najljepši...
![]() Hvala na poduci! Ja sam probala sa smeđom patinom, ali nisam zadovljna kad je utrljavam, sve mi potamni i poružni. A kakva je to uljana boja-opet me poduči molim te..hvala!!
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
|
|
![]() |
|
E hvala vam curice. Dori jesam ono sam crtala jer sam dobila četvrtinu salvete pa nisam imala što drudo. Hvala i mužu. Vila draga uljanu boju možeš kupit i bilo kojoj hobi butizi ili nekoj za slikare. To ti je najobičnija boja za crtane, ali se zove uljana. Isto izabereš nijansu koja ti odgovara za pukotine
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasan okvir!
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Vau, ovo baš izgleda...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
opet savrseno lijepo i originalno
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
klimt by saara, ovo ti vrijedi više nego klimt sam. Ma šta on zna o slikanju.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
jjjaaakkko dobrooo..
|
|
![]() |
|
hihihihi kako ste vi opaljene. Puno vam hvala, puno
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma fenomenalna si saara!!!
e a zakaj ti to zoveš k2?? |
|
![]() |
|
Hvala ti bubamara. Pa ja sam prvo mislila da je k2 ono što se sjaji onaj premaz ko plastika, a onda su mi rekli da je ovo k2 (mislim ono raspucavanje preko) pa sad ne znam
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
mene k2 asocira na onaj drugi po redu najviši vrh svijeta, odmah poslije Mount Everesta. ali mislim da tamo ne rade decoupage
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |