Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Saara - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Saara - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 56>
Korisnik
Poruka
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 12:59
Vilavita evo ukratko. To je k2 i ima dvije bočice. Imaš step1 i step2. Prvo staviš step 1 naravno, koji ti izgleda kao drvofix tako da pokriješ sve. Sve će ti bit bijelo. Ja imam onaj sottile iz Lumosa. Step1 (ova firme) ti se suši oko pola sata ne smiješ valjda duže. Onda premažeš sa step 2 nemoj jako tanko, onako ko krakle i pusti da se dobro osuši. Nemoj se brinut ako ti step1 negdje ostane bijel poslije sve nestane. Kad ti se sve osuši utrljaš ili preh koji naručiš za k2 ili uljanu boju. Pamućnom krpicom utrljavaš sve dok ne ostane samo  u pukotinama. To je ukratko to. Ako neko ima neka druga iskustva neka napiše. Ne znam je li s drugim firmama drugačije. Mislim da jest
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 21:31
Evo i mog Klimta. Nisam zadovoljna fotografijama, ali jednostavno nije moglo bolje

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 21:35

ma pusti sad fotografije... ogledalce je super!

Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 21:40
krasno!Clap
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 22:12
Suuuuupeeeeer! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 23:13
kako ste vi drage
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 23:22
Sara, samo sam kratko škcnila novosti, i žurim,  i nisam se mislila prijavljivati, ali kad sam vidila ovo tvoje ogledalo morala sam, odlično je, savršeno, čak je i moj muž u prolazu bacio  pogled pa kaže da je super.
 E pa draga, vridilo ti ih je donit kad tako dobro radiš, stvarno sam oduševljena. A šta ti je ono drugo pored Klimta, to si sama crtala? Toliko krasnih detalja a nije prešareno i pretjerano. Odlično!!!!!!!!!!!!!!!!!
smile93smile95
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 23:24
Ma super ti je ogledalce..
ogledalce, ogledalce reci tko je najljepši...smile76
Hvala na poduci! Ja sam probala sa smeđom patinom, ali nisam zadovljna kad je utrljavam, sve mi potamni i poružni. A kakva je to uljana boja-opet me poduči molim te..hvala!!Wacko smile73
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 23:32
odlično!
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 08:19
E hvala vam curice. Dori jesam ono sam crtala jer sam dobila četvrtinu salvete pa nisam imala što drudo. Hvala i mužu. Vila draga uljanu boju možeš kupit i bilo kojoj hobi butizi ili nekoj za slikare. To ti je najobičnija boja za crtane, ali se zove uljana. Isto izabereš nijansu koja ti odgovara za pukotine
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 08:51
Prekrasan okvir!
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:13
Vau, ovo baš izgleda...smile55
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:40
opet savrseno lijepo i originalnosmile141
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 11:11
klimt by saara, ovo ti vrijedi više nego klimt sam. Ma šta on zna o slikanju.            
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 11:44
jjjaaakkko dobrooo..
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 20:56
hihihihi kako ste vi opaljene. Puno vam hvala, puno
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 21:07
ma fenomenalna si saara!!!

e a zakaj ti to zoveš k2??
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 21:41
Hvala ti bubamara. Pa ja sam prvo mislila da je k2 ono što se sjaji onaj premaz ko plastika, a onda su mi rekli da je ovo k2 (mislim ono raspucavanje preko) pa sad ne znam
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 15:47
mene k2  asocira na onaj drugi po redu najviši vrh svijeta, odmah poslije Mount Everesta. ali mislim da tamo ne rade decoupage smile104
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 20:44
smile157
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 56>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.