Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 73> |
Korisnik | ||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako dobro vidim, bar po lišću, palmoljupci s kontinenta to je ista vrsta kao ona što ju ja "dilam" kako kažu Božikovine.
Dakle, može i na debeli kontinent, samo nek ojača.
Koliko je stara ova tvoja ?
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Hvala vam....
Baka ova palma,je već bila vani,u saksiji,kupljena je kao baštenska,biljka u obi-ju.Vec ima 6 godina,i trbala bi u baštu,ali iskreno meni je žaooo.Nežu moći da je gledam preko zime u kući,morat će pod snijeg.Još se dvoumim gdje sa njom..Vrt il hladnija prostorija....?
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Ajme ljepote i boja! Ni ja još nisam bila kod tebe i sad sam se divila lanjskom a bome već i ovogodišnjem cvijeću.
Eto i palma, svim palmoljupcima s kontinenta uzor. Dok dobro ojača u vazi, onda van... |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Istina je to za majčinu dušicu, i ja sam ih nekoliko takvih zasadila prošli tjedan i svako malo ih protrljam rukama pa mi ruke mirišuuuuuu....
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Hvala vam svima..
Gioiaa,ono u sredini izmedju pelargonije i lavande je majcina dusica timjan,al neka vrsta sto ima malo miris i na limun.Tako se i zove timjan lemone.To je za moju mamu,ona uživa u zacinima i ljekobilju,pa sa svojih planinarski pohoda ona i tata donose razne vrste,neke čak i endemične i onda to sadi u planini gdje imamo planinarsku kolibu.To je dole južnije od mene,prema Mostaru..Ovu vrstu majcine dusice nije imala do sad..Predivno miriseeee..
|
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
Krasne su ti nove prinove, od ruža do zadnjih teglica
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
sta je to na zadnjoj slici,u sredini?
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Evo napokon i ljepote i kod tebe predivno je ali tek kad ti Ali krene ovo sve što si posijala koja divota
|
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Bit ce kopanja
![]() |
||
![]() |
||
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
|
Prekooookrašno!
![]() |
||
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
||
![]() |
||
|
Još uvijek polako,ali sigurno proljeće dolazi i kod nas....Malo sličica iz mog vrta i malo prinova..
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala vam
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
alisa kod tebe rascjetao u vrtu,a vidim ima dosta i novina,ruze ce biti predivne
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti proljeće,kad te put donese u ove moje krajeve,javi se,bit ce reznica..I ja sam luda za ruzama,vec odavno....Imam ih,imam ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Alisa kako to da nisam do sada tvoj vrt komentirala???
![]() Oduševila sam se šarenilom boja i biljaka....a tek ruže
![]() Ja sam od prošle godine poludila za ružama i bila bih sretna da mi ove godine krene njih bar pet....Tvoje su zaista prekrasne ali ona pascal je posebna, djeluje mi nekako nestvarno lijepo!!!
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
moja je cijelo vrijeme bila vani u zemlji i dosta vremena je bila pod snijegom..pa onda minusi raznorazni,a posađena je bila u jesen...trebala sam ju možda zaštiti ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
Nadam se Lantana.obozavam ruzeeee.imam ih poprilicno dosta...A i ova palma ce uskoro u moj vrt...
![]() I ako bi je radije ostavila u sobi,ne znam kako bi to podnijela,jer kazeda je zimska palma i podnosi-20-25 |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
To će biti pravi ružičnjak.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Moje ruze su dobile novu lokaciju,Ovdje sam stavila neke stare,neke nove i neke mlade..
![]() Ova ruza nastala iz male reznice,prije samo 3 godine,bila je ogronma,orezala sam je i prebacila na ovu lokaciju,nadam se da se neće buniti... ![]() |
||
![]() |
||
|
Krokusi...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |