Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 73> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Istina je to za majčinu dušicu, i ja sam ih nekoliko takvih zasadila prošli tjedan i svako malo ih protrljam rukama pa mi ruke mirišuuuuuu....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme ljepote i boja! Ni ja još nisam bila kod tebe i sad sam se divila lanjskom a bome već i ovogodišnjem cvijeću.
Eto i palma, svim palmoljupcima s kontinenta uzor. Dok dobro ojača u vazi, onda van... |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala vam....
Baka ova palma,je već bila vani,u saksiji,kupljena je kao baštenska,biljka u obi-ju.Vec ima 6 godina,i trbala bi u baštu,ali iskreno meni je žaooo.Nežu moći da je gledam preko zime u kući,morat će pod snijeg.Još se dvoumim gdje sa njom..Vrt il hladnija prostorija....?
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ako dobro vidim, bar po lišću, palmoljupci s kontinenta to je ista vrsta kao ona što ju ja "dilam" kako kažu Božikovine.
Dakle, može i na debeli kontinent, samo nek ojača.
Koliko je stara ova tvoja ?
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Baka ja sam je nedavno dobila,ali su mi rekli da je stara oko 6 godina.i da moze napolje slobodno na -20 do -25.Na kartici piše Trachycarpus Fortunei.Ja sam svoju u kucu smjestila iko je ona bila u vanjskom vrtu obi-ja svo vrijeme.Sad cu je iznijeti na balkon,jer je puna neki etežih insekata,nešto kao mušice,sigurno zemlja loša.Morat cu je presaditi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kad će moje biti tolike .Baka mi poslal 8 komada i sve su baš lijepe ali koće dočekati da budu tolike . Predivna je Ali
![]() |
|
![]() |
|
Eto sad znam koje palme ja imam i otprilike koliko je moja najveća stara.Ja sam je posadila kad je bila manja od tvoje. Onda sam je tu negdje (znači 5/6g) preselila malo dalje i danas je ogromna. Koliko ima? Možda 10,15 godina. Naime primjetila sam da, kao i aukube, prvih godina sporo raste a onda puno brže. To su inače one palme, koje treba donje grane šišati, što ja ne radim jer mi je to ružno. |
|
![]() |
|
Joj a meni ih žao saditi napolje,bojim se da će loše proći zimus..i ja ne volim da šišam lišće donje ni palmama ni inače biljkama.. ![]() |
|
![]() |
|
Evo nekih slicica od mene...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Srca cvijetaju,a jos nisu posadjena u bastu...
![]() fuksije tri vrste od dijane ![]() karanfil jos nije u basti,ali ne smeta mu ,cvjeta.. ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Žuti zumbuli
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ma sve je...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam....Evo malo danasnjih slicica..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
i jos ove boje i vrste..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
svaka čast prelijepo srca su mrak
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože kako je lijepa lila boja milina je vidjeti a još imati tako jednu grupicu . Krasni su Ali
|
|
![]() |
|
Malo novi slika...
![]() ![]() ![]() magnolija,prvi put cvijeta.. ![]() |
|
![]() |
|
Ruže pupaju,napokon..
![]() ![]() i jorgovan isto... ![]() i amarlis u pupu.. ![]() |
|
![]() |
|
turski karanfil takodje se budi..
![]() ove tri biljke čekaju na svoje mjesto u vrtu.. ![]() i sjeme crnog,crvenog i sarenog ladoleza,kao i holandskog maka,i zute dature duple... ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |