Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 272> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zanimljiva ideja,ovo sa kutijom od sladoleda.Ja stalno neke mreže režem a ovo je puno praktičnije
![]() dvorište ti je prelijepo,no kod tebe je uvijek tako,i preko zime,ljeta...uvijek jednako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Hoya prekrasan vrt, ono bušeno kamenje ti je pogodak,
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tulipani su predivni, za čas će procvjetati. Uvijek me fascinira kako se po danu skroz otvore, a noću kao da su opet pupoljci.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya tvoje dvorište može jučer, danas, sutra - uvijek je kao za izložbu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Provirila je glavica ukrasnog luka.
![]() Čuvarkuća u svakoj pukotini kamena.
![]() Moja puzajuća majčina dušica.
![]() Kadulja se opravlja
![]() Ruta prepuna mladica
![]() Matičnjak - sad mi je najljepši
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasno cvijeće je
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Super ideja za tulipane...baš razmišljam kako ja nemam te probleme, kod mene ne tvrda ilovača i ne mogu baš tak lako pobjeći...ali zato imam voluharice
![]() Za dvorište svaka pohvala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kako su ti prekrasne biljke
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
shasha
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Hoya
ideja sa kutijom od slladoleda ti je super, tulipani predivni.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože kad vidim ovo sve šta bi se onda reklo za moje ,ja malo imam prostora i uvijek nešto ubadam , a ti imaš da hodaš----hodaš i td ali jastučac obara
|
|
![]() |
|
Svima vama mogu samo reći jednu riječ:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sve za pohvalu, moraš se prijaviti za naj vrt na Srdočima!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Bas se lijepo zazelenilo kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Hi, hi, da vidiš par vrtova nešto dalje od mene .... a joooj boli glava ...
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hoya predivno, tako se sve lijepo zeleni i sve je nekako skladno.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Svašta bum ja naučila tu na forumu. Tulipani od sada ni meni budu bježali (o tome uopće nisam znala). Ja mislila da ne cvjetaju jer ............... Al' će biti sladolediranja ovog ljeta!
Vrt - bez komentara. Gledam i uživam!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno hoya,jos kad procvjetaju ma milina!
|
|
![]() |
|
Ove sam tulipane spasila, a jako puno ih imam kojima je samo list izvirio. Sad me čeka lov na ostale.
Ove koje ove godine pohvatam - nisam sigurna - mislim da prve godine neće još cvjetati - dok ne ojačaju!
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |