Japanska kurika - Euonymus |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Keeka, bojiš li se da ne bi preživila vani ili je baš želiš držati u kući? Jer je to otporan grmić, grm za vrt ili tegle, ali vani.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Pozdrav svima, upravo sam nabavila jedan primjerak euonymus satirani i ima puuuuuno tanje grancice iako je mlada, pa me zanima jel ima tko iskustva s ovom vrstom. Mislim ju bar jedno 2 god drzati u stanu jer mi je bas dekorativna iako je samo zelena bez cvjetova, nadam se da ce joj odgovarati zivot u tegli i u zatvorenom.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Mary, čarobno "ušečereno"!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Pomagajte
Kuriku mi napala pepelnica, što radit Kako i čime je izlječit od te napasti |
|
![]() |
|
SanjaOs ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Pa da, u pravu si!
Kad dođem kući ću poslati fotku ![]() Hvala! ali ne znam ovdje staviti sliku...:)) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mislim da "plantes mix" nije naziv biljke, nego općenito kao što napišu "trajnica" bez imena koja. Obavezno slikica.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Stavi slikicu da vidimo.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SanjaOs ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Pa da...i to sad prije pola sata!
Samo ne znam da li to zaista je japanska kurika, jako liči!!?? |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
To si vjerojatno našla u Konzumu, jesam li u pravu? I ja sam tamo nalazila biljke sa tom etiketom.
![]() |
|
![]() |
|
Ma, kod nas u Osijeku jedva nađeš nešto pošteno! ![]() Našla sam nešto,ali piše samo PLANTES MIX DIA8 |
|
![]() |
|
samo požuri da im neprođe prodaja, sadnice su za 10, Njemačke. Garantiram za kvalitetu tih sadnica.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvalaaaa
![]() |
|
![]() |
|
Trenutno ti se prodaje u Kauflandu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bok ljudi!
Iz Osijeka sam i nigdje ne nađem ovaj prekrasni grm:( Jel znate tko prodaje, mijenja ili poklanja?? Nova sam u vrtlarstvu i uređujem komad zemlje ispred kuće,pa mi nemojte zamjeriti ako pitam nešto glupo ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
i ja sam u subotu par grančica piknula u zemlju (teglu), tako bi volila da se prime jer su mi prekrasne...
jel ih još netko ima zasađene u teglama, kakva su iskustva?
tek sam ovde našla kako se zove...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
batata ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 70 |
hehe, ta situacija mi zvuči itekako poznato ![]() |
|
tko pogodi cilj promaši sve ostalo
|
|
![]() |
|
batata ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 70 |
hvala!
![]() budem onda dogodine još dok se malo razraste |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
e super...tako je to kad ukradeš grančicu pa ne znaš šta si ukro
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |