Kat.Rea - moj dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ni ti ne možeš a da nešto ne čačkaš po zemlji.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Triša mislim da imamo puno zajedničkog
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Danas dok sam došla sa posla bilo je lijepo vrijeme, pa sam krenula srediti borove. Prvo sam otpilila donje ružne grane. Onda sam digla MM da mi malo pomogne. On je rezao zelene grančice sa grana, a deblje grane sam drobila za kompost. Ispod tih borova mislim posaditi brusnice, pa ću sa zdrobljenim granama pokriti zemlju oko njih. A zeleni dio namjeravam ostaviti da se posuši, odnosno da iglice scure sa grana, jer i to će dobro doći za zakiseljavanje zemlje za brusnice i aronije. A onda je počela padati kiša, a ja htjela na brzinu sve završiti i u žurbi napravila sr..e. Imala sam baš nekakvu grbavu granu za zdrobiti, a kako me grbave grane zezaju kod drobljenja, ja uzela velike škare da ju prerežem. Sve bi bilo OK da grana nije bila preko žice produžnog kabela. Ali ja to nisam vidjela od grane i cvak, kad čuješ grrrr i frcaju iskre...... Biserka prerezala granu i kabel zajedno
![]() Ali s obzirom da sada pišem, očito još nije došlo moje vrijeme
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uuuu,kat.rea,bitno je da si ti dobro
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Netko te očigledno gore jako voli
![]() |
|
![]() |
|
Točno SilveK, netko me gore jako voli
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Konačno jedan dan bez kiše. Prvo u raaano jutro sam se družila sa peglom, a onda sam išla na plac. Bila sam karakter i kupila samo jedan cvijet samo sam zaboravila kako se zove
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jel to Koraljna zvončika,kaj si kupila?
Joj znala sam da sam još nekaj radila,u šopingu bila i ja i jutros,doslovno ranom zorom peglala.Viš,skupa smo peglale
![]() Jesu ti ljubičice procvale?? Sutra bum uslikala svoje pa ti pošaljem novi paket tih roza i ako budeš htjela još koju boju.
|
|
![]() |
|
Poslijepodne je bilo radno. Prvo sam u cvjetnjak posadila crvenu astilbu i visoki phlox što sam zimus kupila i posadila u posude. Onda sam išla nešto napraviti od onog panja sa sjeverne strane kuće. Već sam pisala da neznam što će biti snjim, da je jako strunuo, ali prošli tjedan sam skinula koru sa njega i očistila od korjenja višegodišnjeg suncokreta. Onda sam ga ostavila par dana da se malo prosuši i da vidim šta da radim sa njim. Evo kako je izgledao danas
Prošli tjedan sam na igralištu ( gdje svi susjedi bacaju granje koje kure) vidjela jedan nagoreni i skoro skroz truli panjić i danas sam otišla po njega i postavila ga u ovu veliku rupu u mom panju.
Na ovoj slici se vidi (iznad lopatice) da ne samo da je strunuo i ostao bez kore, nego ima i jednu veliku rupu sa desne strane. Baš zbog te rupe sam bila u dilemi mogu li uopće više išta posaditi u ili na njega, jer nema što zemlju zadržati. Onda sam se dosjetila i turupu nekako pokrpala komadom plastične posude, tako da sam u onu gornju rupu posadila sedum i još nešto
![]() |
|
![]() |
|
Ne Shasha, nije koraljna zvončika. To je neki cvijet koji visi, ima crveno koraljne cvjetove. Kako mi je dečko objasnio, voli sunce, ali mu smeta magla, tako da se u jesen čim počmu magle mora vaditi i pospremiti da bi opstao preko zime. Več sam x puta sama sebi obečala da neću kupovati cvijeće koje je zahtjevno i koje moram vaditi i pospremati, ali neda mi vrag mira, moram švrljati po placu i onda naletim na nešto što me osvoji na prvi pogled
![]() ![]() Ljubice mi nisu još procvale, mislim da su se primile jer se vide listići, ali cvijeta još nema. Ma valjda budu.
|
|
![]() |
|
Ha,ha,ha
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
meni je panj baš guba- ja volim šabi šik na prirodni način
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Ma i meni je, samo je tako strunuo da je ostala samo sredina drva, koja je za sada zdrava i okrugla, a ovo malo vanjskog dijela i kore je polutrulo i šupljikavo, pa je teško saditi. Nisam danas stigla poslikati ga u novom izdanju, jer sam slgala pakete. Uspjela sam spakirati za Dadu i Monnu, a za tebe Mamaa bum sutra. Moram nači dovoljno veliku kutiju, jer ovo što imam doma mi je sve premalo
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Panjev is u super, jedva čekam da vidim što ćeš u njih staviti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kat.rea tako sam se nasmijala od srca, kada sam čitala, šta si sve od cvijeća dobila od nepoznate gospođe.
![]() A što se tiče naziva cvijeća, ja sam ove godine postala mudrija...ja odmah tetu na placu zamolim za papir i olovku, i odmah si zapišem šta sam kupila...
|
|
![]() |
|
Je Proljeće, ali ja sam kupila samo jedan cvetek i bila uvjerena kako ću zapamtiti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas dođem s posla i dočeka me žuta ceduljica od pošte i onda mi kliker proradi da mi je jučer Shasha poslala SMS da joj treba hitno moja adresa, ali kako je to bilo dok sa u specijalnoj bolnici Naftalan čekala za pregled kod fizijatra, ja sam samo odgovorila i poslije zaboravila na to
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Stigao paket! Hvala, hvala! Baš sam se raveselila...a što je svega natrpala unutra, imala sam cijeli dan posla sa sadnjom!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mona jeli sve u redu stiglo, nije se skuhalo?
|
|
![]() |
|
Ja sam danas poslije posla stavila kuhati ručak i odmah otišla van ( dok se smije u zemlju). Posadila sam begonije i pelargonije što sam u jesen zapelcala. One su mi bile u radnoj sobi na prozoru i baš su otišle u zrak.Zato sam ih danas još posadila u žardinjere i MM mi pomogao odnijeti na lođu. Tu im tek poslijepodne dođe sunce, pa mislim da će im biti bolje nego u sobi. Oko klematisa sam posadila potočnice, da mu noge budu u hladu i zapiknula mu 3 bambusova štapa da se po njima mota. Poslije sam još sve pozalijevala, pregledala sijance i več je bila noć. Moj skuhani ručak je meni bio večera, a poslije večere sam još krenula u borbu sa Reom. Kako je naglo zatoplilo, njoj je počela stravično curiti dlaka, pa dvorište izgleda kao da je pao snijeg. Bilo bi to super da ona hoće biti mirna, ali ona to smatra igrom, pa se stalno glupira. Dok sam ju očerupala bila sam mokra kao miš.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |