Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 23> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kućica je dobila novu boju,sad mora i svoje mjesto |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() Ovo su trublje-koje nisu preživjele
|
|
![]() |
|
Ljiljani u teglama
![]() |
|
![]() |
|
A ovo je reznica od prošle godine,do danas je bila u vodi i ljepo se ukorjenila i danas sam ju posadila.
![]() |
|
![]() |
|
Iza se vide još dvije vreće zemlje!!!
![]() |
|
![]() |
|
Nove (pofarbane) lojtrice za pasifloru.
![]() |
|
![]() |
|
i malo mojih bodljikavaca,za sada će tu ljetovati!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa sam se još malo igrala bojanjem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malo jajčeka na božićnoj trešnji,nekak mi je čudna al može bar za ukras koristiti!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
i ostatak pikavaca sam u veće tegle presadila,a MM mi obećao staviti dasku ispod da bude ljepše
![]() |
|
![]() |
|
to je onaj (novi) kaktus. Za sad izgleda ko štap.
![]() |
|
![]() |
|
Evo to su noviteti kod mene,da se vidi da i ja nešto radim!!!!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Radiš ti sve u šesnaest.
Sve mi je nekako gušt pratiti tvoje radove. To me prisjeća na moje početke. Sve sam zasadila, a onda mi je MM odmicao jer je morao zidariti. On završi, a ja natrag s biljkama.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo Lili!
Sviđa mi se kako od malih stvari napraviš da tvoj dom bude topliji, plemenitiji i ljepši. Samo nastavi tako! Polako i sve ćeš stići!
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Mali vrt ali je lijep, vidi da su vrijedne ruke iza toga.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Lilly lijepa kolekcija kaktusa, a i lijepo si ih posadila i obojila tegle. Onaj pjesak u bojama mi je super jer tako kaktusi više dolaze do izražaja.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
lilly ti radiš punom parom, čuda si u kratko vrijeme napravila- posebno mi se sviđaju žarke boje- tako mi je odmah veselije i toplije
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sviđa mi se sve a naročito stalak za cvijeće.Moram pokazati MM da dobije ideju za napraviti isti .
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure,i meni je sad puno ljepše kad sam nešto napravila,ali ima tu još punooooooo posla. Danas je muž pokosio travu pa i vrtek dolati do izražaja bolje.
|
|
![]() |
|
Stalak je bio prvo crni,pa prošle godine plavi a sad sam se još malo igrala pa dodala i žute! Ko zna kakav bude drugo ljeto!!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |