Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 67>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 17:30
Bergenia, bit će me sram staviti moje slike.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 17:24
Eto mene!
Što se tiče Buzeta, otvorila ja temu pod Okupljanje forumaša...........
Kontesaa hoće nove slikce pa da joj udovoljim.
Da odgovorim i Pozvanoj da mi cvijeće bolje cvjeta jer je zalijevano super skupom istarskom vodom iz buzetskog vodovoda - 9, 37. smile96
Pa ti zalijevaj ako imaš para! Boli glava od cijene........

Ovih dana vladaju  prave ljene temperature što se vidi i po cvijeću jer se pokrenulo na veliko!
Evo novosti iz mog dvorišta. Dosta je toga u cvatu;
tulipani;
(ovaj samo što se nije otvorio)
-ovi su u cvatu;
- a ovi su mi najljepši;

Ispod starije masline je živo i veselo( narcise, tulipani, cinerarije........

A ispod mlade masline phlox i saxifraga su u stavu spremni smo   za cvatnju;

Iberis je sada najljepši (uživam u njemu);
Allysum isto cvate ali žutim cvjetićima;
Evo jedne zajedničke (iberisa i alysuma);
Roza armeria iliti babina svila;
Aubrieta ili jastučac (roza i lila);

Mini maćuhice;

Niski pakujac u novom dijelu kamenjara (tek kupljeni);

Za ovo nisam sigurna da li su anemone ili pomagajte???!!

I malo kaktusa za kraj;
Pozdrav s ovim crvenim tulipanom kojega su prekrilli irisi;

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 12:17
bergenia,super ste sredili budući travnjak i stazice Clap
malooo slikica daj Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 11:01
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

One fritule radila ja MKM. Ja ću pokušati napraviti. Ako ne budu dobre za jesti onda ćemo se grudati ....smile146

Ma ne luduj Hoya. To se zafrkavam jer me je Franjica izludila s fritulama.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 10:44

One fritule radila ja MKM. Ja ću pokušati napraviti. Ako ne budu dobre za jesti onda ćemo se grudati ....smile146

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 10:07
Ako se smije izvoljevati, i ako rasadnik dopušta, ajmo se dogovoriti prijepodne ili u podne. Poslije bi nam ostalo vremena da malo skoknemo u Bale ili do mene. Fritule nećete dobiti ali kavu, sok i još ponešto će se naći.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 21:56
smile141za vrijedne ruke tvoje i od tm,također..i za okupljanjesmile141
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 21:50
Dok nema nove teme i ja se tu javljam za Buzet!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 21:00
Super! Povorka se povećava. Moram staviti novu temu pod Okupljanje forumaša! Veselim se!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 09:08
Znači zadnji vikend ovaj mjesec tj. 25.04. idemo u Buzet. Odlično, naravno da gremo  i ja i Salomon.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 08:17
Big%20smileDa ti ovdje odgovorim i zahvalim na želji za zdravljem pelargonija.
Da, to je s njima problem. Kupiš krasne, neke prežive ljeto, prezime zimu i tako nekoliko godina a neke jednostavno počnu ugibati usred ljeta.
Od kad ih imam svašta sam već prošla.
Stavila sam u zemlju insekticid za zemljane beštije, gore pužomor... i sad mogu samo čekati. 

Ja tebi želim uspjeh s travnjakom jer ni to nije ni lako ni jednostavno.
A one cinenrarije...Čarobna boja! 
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 23:07
Vidim da TRIO FANTASTIC "klafra" - lako se mi dogovorimo, pa odoh ja leć! Sutra je novi radni dan!smile45
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 23:02
Hoćemo! Buzet je rasadnik, a ovo su sajmovi. Znači posjeti se ne zbrajaju. Npr. "nisam puno istrošila bila sam samo na jednom sajmu".
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 22:59
Hoćemo, hoćemo! Rekli smo zadnji vikend u travnju. Mislim na to!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 21:57
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

U biti i nije loše. Malo sam se "zdravo" već istrošila. Onda ću poći za prvi maj u Opatiju. Ako ti se da, dogovorimo se.

Bergenija i Vera, i svi zainteresirani, što nećemo prije 1.maja u Buzet?
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 21:45
Prekrasan kamenjar i sve ostalo. smile141

Priznaj, čime zalijevaš to cvijeće da ti tako bujno? A? A? WinkWinkWink
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 17:05
Ma što reći na tvoj vrt,jednostavno prekrasnooooooooooooooooooooooo!!!!!
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 15:56
U biti i nije loše. Malo sam se "zdravo" već istrošila. Onda ću poći za prvi maj u Opatiju. Ako ti se da, dogovorimo se.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 15:39
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Ma kakvi udavila! Baš je lijepo za viditi. BTW koji samanj od roic u Svetom Vinćentu? Zar to nije od 10.-13.4.?Ja se spremam. Dica su u Balama, pa kao spojit ugodno s korisnim.
Žao mi je Vera, ali samanj je bio ovog vikemda. Oni su to jednostavno promijenili, a kako su oglašavali nemam pojma. Ja sam informaciju dobila od svekrve u nedjelju ujutro! Kratko smo bile jer se na tom sajmu nema puno toga vidjeti, bilo je 10 - ak izlagača i to je to!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 15:08
Ajme gušta šetati po tvom vrtu !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.