Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 80> |
Korisnik | |
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Ehe, gdje sama pogrijesila pa se slike ne mogu povecati?
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Ostale trube. .
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Jupi!!!! Kako su predivne!!!!
![]() Znala sam ja da ćeš uspjeti!!!! |
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Fatka, nisu anđeoske, već božanstvene sve tri biljčice.
|
|
![]() |
|
![]() Moja ljepotica je sa trostrukim cvijetom.
![]() Ovo je ljubicasta datura.
![]() Ovo je brugmansija ili andjeoska truba.
|
|
![]() |
|
![]() yupiiii evo ga upalilo je, al'sam se namucila.Ovo je moja zuta datura koja je tek sada procvjetala.zabrinuta sam da li ce uspjeti das se zamentne sjeme, inace opet ostadoh bez sjemenki.
|
|
![]() |
|
evo da pokusam
|
|
![]() |
|
Sada je osisaj, lijepo oblikuj i pusti je da spava ,,zimski san''.Zao mi je sto ne znam okaciti slike pa da vidis kako ja to radim.
|
|
![]() |
|
Toga sam se i bojala. No, šta je , tu je. Biljčica nek spava do prolječa, a tebi hvala na odgovoru. |
|
![]() |
|
Zimi ce biti bez lisca, ali u proljece se ponovo obnavlja.To je listopadna biljka.Nije za dekoraciju.
|
|
![]() |
|
Ma zanima me da li će zimi imat listove da li će joj izrast tj da li je mogu držat kao dekoraciju. |
|
![]() |
|
Zimi joj odpadaju listovi tako da ne brines, ostace bez listova.to se desi odmah po unosenju u kucu.Sve saksije koje sam unijela u kucu u hladnu prostoriju lisce je vec pocelo opadati i pupovi koji nisu procvjetali.Nekoliko saksija jos nisam smejstila u kucu jos su na terasi ali nadkrivenoj listovi su jos svjezi, zeleni.Ona se zimi drzi u hladnoj prostoriju, naravno da ne ide ispod nule, ne voli toplo.
|
|
![]() |
|
Ja sam svoje prebacila u tegle i utrpala u dnevnu da su mi blizu. Cilj je da mi budu dekorativne ali im otpadaju žuti listovi. Mene je sada strah da će joj svo lišće otpast i volila bi da mi javite svoja iskustva i eventualne savjete koliko često zaljevat, treba li ipak prihranjivat, prskat listove (ako koji ostane).
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Donata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Kod nas je tri jutra bilo mraza i iako su pune pupova nikako da se rascvijetaju, hladno im je. Svako veće ih pokrivam i ujutro provirujem kako su. Nisam pametna dali da ih vadim i preselim u tegle ili da ih i dalje tako pokrivam za laku noć.
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Evo mojih ljepotica
![]() cvjetat će mislim još mjesec dana... ![]() |
|
![]() |
|
E, kod mene je bilo drugacije.Moja brugmansija je bila visoka pola metra, nije imala Y ali je imala dva cvijeta.Brzo raste samo joj treba gnojiva i dosta vode uvijek je zedna..Sto se tice cvjetanja sada je kasno .Ja imam bijelu, roze i zutu.Dva dana sam ostavila da ih orezem i u kucu unersem.Ne znam koliko ih imam, jako mnogo.
|
|
![]() |
|
Ma jesam , u ZG ali još pupa ( 3 tura cvjetova) i svaki dan strepim kolike su jutarnje temp. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |