Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 80> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Moram javiti da mi se čini da su izniknule dvije biljčice ( za
sad) iz posijanog sjemena koje sam dobila od nbjelou ( sori ako sam
krivo napisala nick)..i to ljubičaste...
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Kako je krasna.
|
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() prelijepo pa ovdje ima vise cvetova nego lisca |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Moram nešto reći: Isprva me taj cvijet uopće nije oduševljavao, čak mi je pomalo bio i odbojan - pogledala bih ga i zaista se iznenadila, ali ne bi se u meni javilo ono "baš bih ga volila imati"...nekako je velik ili ...pojma nemam kako bih ga opisala...ALI!!! Sad se to mijenja...sve mi se više sviđa!!!
posijat ću sjemenke koje su mi stigle iz ST i jedva čekati rezultate... Hvala nbjelovu za sjemenke!!! Ažurirao frida - 23 Listopad 2007 u 14:59 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moram opet staviti jednu sliku...ovo je susjedova s
otoka...nevjerojatno, ali njemu kao da non-stop cvjetaju...čak sam se
prišuljala jednom pitaru koji ima već osušene cvjetove i pokušala
pronaći sjemenke, ali nigdje ih nije bilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Predivne su anđeoske trube, a veličinu slike samo odabereš na photobucketu.
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Prekrasne anđeoske.... samo da su malo veće fotke...
|
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Super za slike. Morat ću i ja skupit hrabrosti, a što se slika tiče (jesu malo male) ja ih stavljam preko http:////www.imageshack.us/ pa izaberem veličinu. |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
To su sve razlicite trube, ali morate ih dobro osisati da bi naredne godine imali divno drvo.Nisam mogla sve da slikam baterije se ispaznile a cerki trebao aparat.Ne zalite ako zelite da vam bude bujna a svaku grancicu mzete ponovo oziliti.Ja sam mnogo bacila sada kada sam sisala a nesto sam ostavila, zao mi je ali nemam kuda sa njima i ne znam koliko ih imam.
Sada mi recite sto su mi slike male?Na albumu se mogu povecati ali ovdje na forumu ne mogu.
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Fatka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja nemam hrabrosti svoju osisati |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Fatka dali je na sve tri slike ista truba?
Tako jako ju šišaš? |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo vidi kako sam svoje osisala.
![]() |
|
![]() |
|
Fatka ovo je božanstveno
![]() |
|
![]() |
|
Hele, sto se tice zaljevanja, vazno je da je zemlja umjereno vlazna, zavisi kako se isušuje, a ona treba da ide u hladnu prostoriju.Ono sto ti je na Y malo gore samo stricnes vrhove posto nije velika.Ja nisam sve izvadila iz zemlje posto sam uzurpirala cijeli sprat kuce samo sam neke grane odrezala i stavila u saksije.
|
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Znači nema veze ono što često čujem da smijem rezat samo iznad Y (kod mene onda ne bi imala što) več samo da ne diram drvenasti dio. Koliko često treba zimi zaljevat reznice kad ih zabodem (več imam jednu, vidi se u tegli uz ovu manju)? Baš se nadam slici tvojih. Ažurirao Hele - 20 Listopad 2007 u 00:12 |
|
![]() |
|
Ovako uradi.Onu velliku grani sa Y osjeci od maticne ( stare biljke(grane)presijeci na dva dijela znaci prepolovi je i te reznice zabodi u vlaznu zemlju.Oni vrhovi sa y i njih malo podrezi. a ostale grane odrezi preko pola a one sto su vece mozes na tri dijela i sve zabodi u zemlju i one ce pustiti zile.U proljece kada prestanu mrazevi kada se cvijece moze iznijeti iz kuce onda zasadi u bastu.Tada ces prihranjivati NPK 15-15-15 i znas da ona voli mnogo vodu.
Ja sam svoje prehranjivala cesto svakih 10-15 dana, uzmem gnojivo i izmijesam sa zemljom oko biljke, pazi ne mnogo i blizu da ti se ne osusi biljka.Iz jedne reznice od 25 cm izrasla mi je na 2 m, a u sirinu nisam mogla niti izmjeriti.Sutra cu ti slikati svoje koje sam osisala.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |