Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Magistru treba-daje...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Magistru treba-daje...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Magister vitae View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 685
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Magistru treba-daje...
    Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 20:38
Trebao bih sjeme prkosa, boja nije bitna samo da mi radi hlad clemantisu 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 21:12
pa ima ih u trgovinama
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 21:55
pa tko ce me do trgovine odvest?LOL

PS. kome treba grancica beljamina nek mi se javi na PP
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 21:52
Evo moj flamingov cvijet trazi udomitelja-ja se vise nemogu boriti za njega stalno se susi iako sam mu napravio sve kako pise(sad su mu svi listovi ok jer sam mu odrezao osusene i zute)- ocito mu kuca ne paseSmile. Nije bas u nekom stanju ali tjera listice tako da ima nade valjda za njega.
I otprilike kolko bi me kostalo slanje sam da znam.

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 10:09
Poštarina za paket stoji 15-17 kn, a moja ti je preporuka da kod slanja probaš fiksirati teglu špagom ili salotejpom, a sve okolo staviš zgužvani novinski papir.
Koje je boje cvijet?
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 10:14
Crvene- posalji mi na pp adresu i ja pocinjem pakiratiBig%20smile
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 20:44
Hvala, ali imam takav Smile Bude se usrećio netko tko ga nema, svejedno, hvala na ponudiWink
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 21:21
...magistre biti će biljkica i boja i proljeća... :)) ...polako  :)))..... što se tiče cvijeta gore, možda mu samo mjesto u kući ne paše, ako itjera listiće dobro je ali kad dođi van mu mjesto ne odgovara, pokušaj ga negdje preseliti na 15 dana... gdje ima svijetla ali ne tuče direkt u njega sunce, gdje se ne prolazi previše i nema propuha, stavi ga u neki kutak i mžda ako imaš dodaj mu za drušvo pokraj njega neku biljčicu koja se dobro drži da mu pravi drušvo :)))

..prkosa i ostalog ti ima u tegovinama i onima gdje tvoji ukućani kupuju namirnice..plodine, konzum.... više ne znam točno koliko košta ali čini mi se oko cca 7 kn....
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 21:39
Prkos sam dns kupio nakon dva neuspjela slanja postom (thx anyway balalaykaWink) A ovaj pusti 1 list a 3 se osuse tako da neznam sto bih s njim-presadio sam ga, ne zaljevam puno, a u kuci bas nemam puno mjesta- kuca nije do kraja dovrsena i jedino mjesto gdje moze stajati je stubiste koje mu ocito smeta (dok šefleri npr odlicno odgovara i pocela je divljati). Mama je vec predlozila kantu al meni ga je zao.

EDIT evo premjestio sam ga pa cemo vidjeti ako nista onda ga definitivno dajem
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 21:46
..na kut nekog stola uz prozor?...zemlju dekoriraš kamenčićima i školjkicama ako imaš da je ljepše ... vjerijatno mu mjesto smeta...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 21:52
Prozor je istocni tako da ce ujutro imati sunca koje nije prejako sad ce mu valjda odgovaratStern%20Smile
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 15:03
jadan cvijetak...pokusaj ,mozda ti se oporavi...ako ga slucajno mislis bacit,nemoj ja se javljam...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.