Magistru treba-daje... |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 20:38 |
Trebao bih sjeme prkosa, boja nije bitna samo da mi radi hlad clemantisu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa ima ih u trgovinama
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Magister vitae ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
pa tko ce me do trgovine odvest?
![]() PS. kome treba grancica beljamina nek mi se javi na PP |
|
![]() |
|
Evo moj flamingov cvijet trazi udomitelja-ja se vise nemogu boriti za njega stalno se susi iako sam mu napravio sve kako pise(sad su mu svi listovi ok jer sam mu odrezao osusene i zute)- ocito mu kuca ne pase
![]() I otprilike kolko bi me kostalo slanje sam da znam. ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Poštarina za paket stoji 15-17 kn, a moja ti je preporuka da kod slanja probaš fiksirati teglu špagom ili salotejpom, a sve okolo staviš zgužvani novinski papir.
Koje je boje cvijet?
|
|
![]() |
|
Crvene- posalji mi na pp adresu i ja pocinjem pakirati
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Hvala, ali imam takav
![]() ![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...magistre biti će biljkica i boja i proljeća... :)) ...polako :)))..... što se tiče cvijeta gore, možda mu samo mjesto u kući ne paše, ako itjera listiće dobro je ali kad dođi van mu mjesto ne odgovara, pokušaj ga negdje preseliti na 15 dana... gdje ima svijetla ali ne tuče direkt u njega sunce, gdje se ne prolazi previše i nema propuha, stavi ga u neki kutak i mžda ako imaš dodaj mu za drušvo pokraj njega neku biljčicu koja se dobro drži da mu pravi drušvo :)))
..prkosa i ostalog ti ima u tegovinama i onima gdje tvoji ukućani kupuju namirnice..plodine, konzum.... više ne znam točno koliko košta ali čini mi se oko cca 7 kn.... |
|
![]() |
|
Prkos sam dns kupio nakon dva neuspjela slanja postom (thx anyway balalayka
![]() EDIT evo premjestio sam ga pa cemo vidjeti ako nista onda ga definitivno dajem |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
..na kut nekog stola uz prozor?...zemlju dekoriraš kamenčićima i školjkicama ako imaš da je ljepše ... vjerijatno mu mjesto smeta...
|
|
![]() |
|
Prozor je istocni tako da ce ujutro imati sunca koje nije prejako sad ce mu valjda odgovarat
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
jadan cvijetak...pokusaj ,mozda ti se oporavi...ako ga slucajno mislis bacit,nemoj ja se javljam...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |