Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:25
E hvala ti najljepša i stvarno je poklon pre pre krasan.smile169
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 22:14
Prekrasno, Korjenko. Još nisam stigla svratiti ovamo, iznenađenjima nema kraja! Anemone su preeeeedivne, ako ćeš imati za podijeliti imaj me u mislima!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 13:11
Cure moje Sretan Vazanj!!!!
Hoya hvala na sliki, sad ću točno znati kad počnu nicati lantane jer nisam znala jesu to one ili plevel
Sad idem malo šetati našom Opatijom bajnom a predvečer stavljam nove slikice. Pozdrav, uživajte danas svi......
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:43
Hvala ti Niho, imam phlox, već mi se je skoro sav rascvao, imam ga u jednom starom kamenom koritu iz kojeg su nekada papali prasci. Ovih ću dana slikati jer baš lijepo izgleda. Malo ću počupati od tu i staviti u novi kamenjar.

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 07:46

Svaki put me obori... šetnja tvojim carstvom. Dobro je to nazvala andrea.

Iskoristila si krš i kamenje  fantastično.

Zbilja je sve divno!

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 16:59
Nije tema ali moram Sretan Uskrs svoj tvojoj familiji kao i tebi od srca želimsmile73
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 22:01
Hvala shasha, kupila sam kockavicu onako iz znatiželje a da nisam prije o njoj znala ništa, ovo što si mi napisala uopće nisam znala tako da moja raste na živom suncu, zaljevam skoro svaki dan, jedino su od paketića niknule samo dvije. Već danima cvatu i oduševljavaju me....  

(zgora Opatije)
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 11:55
Korijenko vrt je prepredivan. ne mogu si pomoći ali kad vidim ove vaše pojedine vrtove budem malčice ljubomorna, jer uz uzdah pomislim eh da je meni samo mali, mali dio toga. Ali eto zato imam vas i ovu ljepotu pa svakodnevno uživam.Clap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 12:30
Naš Korijenko u pravom proljetnom ruhu! A da je onaj kamen kao neko cudoviste - bas je!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:34
Ja ću ti poslati baš neki kamenjarki sutra ću ih slikati pa pogledaj valjali  imam roza i plavi cvijetić. To je prekrasno zove se phlox
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 22:25
Šmrcko sve te rupe u kamenu je naša majčica priroda godinama rezbarila a ja sada u tome uživam i sadim oko toga cvijeće.....
Mačak za ovu godinu sam sve jap. anemone podjelila što je bilo viška ali druge godine će biti opet jer se one brzo šire.

(zgora Opatije)
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 15:08
odlično korjenko
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:54
Prekrasno je apsolutno svesmile211
Što se kockavice tiče,nisam je nikada sadila jer,gledajući je u prirodi,ona raste u hladu i relativno vlažnom djelu.Kako takav dio nemam ,nemam ni kockavice.
Korijenko,kamenjar novi ti je presladaksmile71
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 10:13
Korijenko pozivam te kod sebe ali ponesi mi jedan tako dobar kamen
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:29
Prošli sam se tjedan malo igrala sa kamenjarom, pa sam se malo obnovila. Ovo je jedan dio koji je sa cvijećem a u subotu sam sa kamenjem ogradila drugi dio gdje su mi kaktusi i sad moram u nabavku kamenjarki da i taj dio popunim

Svega ima unutra i kupljenog i Hoyinog i Lantaninog.....
Ovo bijelo mi se je posebno svidjelo, mislim da sam to vidjela kod Andree u vrtu ali ne znam kako se zove, ima duple cvjetiće

(zgora Opatije)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 22:16
Čekaj, je li ta rupa u kamenu sama od sebe nastala ili su to tvoje vrijedne ruke razbijale? U svakom slučaju predivno.smile64
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:17
Hvala Niho na lijepim željama a svima vama koji šećete mojim vrtom  darujem ova srca od srca Heart

(zgora Opatije)
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 22:12
Pohvala vrijednoj korijenki!
Novi kamenjar je baš simpa!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 21:21
Ovo su zadnji narcisi ove godine, još su samo oni u cvatu, druge vrste pomalo odlaze

I kerija je sad u punom cvatu

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 22:13
Kamenjar je prekrasan,  jedna velika prirodna škrapa i odmah je to prekrasna dekoracija, koju je teško izvesti slaganjem kamena. Kako će to Korijenko biti super kad sve procvjeta, baš se veselim.
Sretno tebi i svima tvojima smile79
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.